ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΟΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΒΛΑΒΕΣ

Η ΜMobile Device Repair and Security Report αποκαλύπτει ποια τηλέφωνα χρειάστηκαν επισκευή περισσότερες φορές για το τέταρτο τρίμηνο του 2017.
ια νέα μελέτη αποκαλύπτει τα κορυφαία τηλέφωνα…στις βλάβες. Το
Στην κορυφή της λίστας με τα Android βρίσκεται το Xiaomi Redmi 4, ενώ η Samsung έχει 5 δικά της μοντέλα να συμπληρώνουν τη δεκάδα. Η Samsung βρίσκεται και στην κορυφή της λίστας των κατασκευαστών με ένα ποσοστό βλαβών 34%, ακολουθούμενη από την Xiaomi.
Στο στρατόπεδο της Apple, το iPhone 6 είναι το χειρότερο μοντέλο της εταιρίας, με το 6S και 6S Plus να συμπληρώνουν την τριάδα. Αν κάνει κάποιος την ποσοστιαία σύγκριση, θα διαπιστώσει πως οι περιπτώσεις βλαβών στο iOS είναι σημαντικά υψηλότερες από το Android, αφού το iPhone 6 φτάνει το 26% ενώ το Xiaomi Redmi 4 το 9%. Βέβαια, μιλάμε για μια συσκευή που κυκλοφόρησε το 2014 και φτάνει στο τέλος του κύκλου ζωής της, ωστόσο και στα υπόλοιπα τηλέφωνα διαπιστώνουμε αυξημένα ποσοστά βλαβών στα iPhone σε σχέση με την αντίστοιχη λίστα των Android.
Όσο για τους λόγους των βλαβών; Νούμερο ένα στα Android είναι οι επιδόσεις, με την κάμερα και το μικρόφωνο να ακολουθούν. Στους χρήστες iOS, κυρίαρχα προβλήματα είναι η Bluetooth και Wi-Fi συνδεσιμότητα.
Ποιο ήταν το τελευταίο τηλέφωνο που είχατε στείλει για service; Για ποιο λόγο; Ποιο τηλέφωνο έχετε τώρα; Πείτε μας τις εμπειρίες σας στα σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια