ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΙ ΝΕΟ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ FIFA 19

Το FIFA 19 βρίσκεται προ των πυλών και υπόσχεται συναρπαστικές αλλαγές! Το παιχνίδι που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους είχε πρωτοκυκλοφορήσει πριν από περίπου 20 χρόνια, αλλά οι φετινές αλλαγές είναι ενδεχομένως οι πιο πολυαναμενόμενες, διατηρώντας ωστόσο κάποια από τα βασικά του χαρακτηριστικά, όπως το Ultimate Team mode. Κατ’ αρχήν, τα καλύτερα νέα έρχονται στο θεσμό του Champions League. Μέχρι πρότινος, η Konami, εταιρεία στην οποία ανήκει ο βασικός ανταγωνιστής του FIFA, το PES, είχε στην κατοχή της τα δικαιώματα του θεσμού. Η EA θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί την ονομασία Champions League για την ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ τα logos του θεσμού και των ομάδων θα εμφανίζονται κανονικότατα. Το Europa league θα δηλώσει, επίσης, το παρόν στο νέο παιχνίδι. Επιπλέον, οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ακόμη πιο περίτεχνες ενέργειες. 
Ένα από αυτά είναι το Sweet Spot mechanic. 
Ουσιαστικά, εάν ο χρήστης προγραμματίσει σωστά την στιγμή που πατάει το πλήκτρο για να σουτάρει μαζί με την επαφή του ποδοσφαιριστή με τη μπάλα, τότε θα υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να βρεθεί η μπάλα στο παράθυρο του τερματοφύλακα. Παράλληλα, οι παίκτες των δύο αντιπάλων ομάδων θα παρουσιάζονται διαφορετικά στο μικρό χάρτη στην κάτω δεξιά γωνία, καθώς οι παίκτες της μιας ομάδας θα εμφανίζονται με τριγωνάκια και με κυκλάκια της άλλης, διευκολύνοντας τους gamers. 
Να αναφέρουμε πως το gameplay αναμένεται να είναι πιο ρεαλιστικό από προηγούμενες  εκδόσεις του παιχνιδιού. Φυσικά, δε μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη το πασίγνωστο Ultimate Team mode, το οποίο θα δει κάποιες μικροαλλαγές. Πλέον, κάθε φορά που γίνεται αγορά ενός πακέτου οι χρήστες θα μπορούν να δουν τις πιθανότητες να τύχουν κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν. Το FIFA 19 θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και Windows PC, ενώ όσοι προμηθευτούν την Champions Edition θα μπορούν να παίξουν από τις 25 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια