ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Gadget προσθέτει την δυνατότητα μυρωδιάς στα παιχνίδια VR

Ένα νέο gadget υπόσχεται να πάει την εμπειρία του VR παιχνιδιού σε άλλο επίπεδο. Ονομάζεται Feelreal Sensory mask και προσαρμόζεται στο μπροστά μέρος των γυαλιών VR που ήδη πιθανόν να έχει κάποιος. Αυτό που κάνει είναι να αναπαράγει τις μυρωδιές του περιβάλλοντος και των αντικειμένων του παιχνιδιού, την στιγμή που εμφανίζονται στην οθόνη.
feelreal vr 1
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας η συσκευή μπορεί να προσομοιώσει εκατοντάδες σκηνές. Επιπλέον μπορεί να εφαρμοσθεί όχι μόνο κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού αλλά και σε ταινίες ή άλλα ψυχαγωγικά προγράμματα.
feelreal vr 5
Έχει την δυνατότητα να προσομοιώσει το άρωμα της λεβάντας εάν θέλετε να χαλαρώσετε, καμμένο λάστιχο εάν παίζετε κάποιο παιχνίδι racing ή ακόμη και πυρίτιδα εάν προτιμάτε τα First-Person shooter παιχνίδια.
vrheadset01
Η συσκευή είναι συμβατή με τα περισσότερα VR γυαλιά που κυκλοφορούν στην αγορά, όπως είναι τα Samsung Gear VR, Oculus Rift, Oculus Go, HTC Vive, και τα PlayStation VR. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει ελάχιστοι τίτλοι παιχνιδιών που να υποστηρίζουν την συγκεκριμένη συσκευή, όπως για παράδειγμα το Skyrim VR, Beat Saber και το Death Horizon. Είναι επίσης συμβατό με το YouTube VR.
Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με το κόστος αγοράς και την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής. Παρόλα αυτά σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας θα ξεκινήσουν σύντομα εκστρατεία για την χρηματοδότηση του συγκεκριμένου project.

Δεν υπάρχουν σχόλια