ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Apple iOS 4, οδηγίες για το jailbreak

ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ήδη και επίσημα την τελική έκδοση της έκδοσης iOS 4, η οποία παρέχεται για όλους τους κατόχους ενός iPhone 3G, 3GS και 4 και iPod Touch 2G και 3G. Ωστόσο εδώ και ώρεςόμως κυκλοφόρησε και το πρώτο εργαλείο για να γίνει jailbreak η συσκευή! Δυστυχώς αυτό όμως δεν δουλεύει για iPhone 4 και 3GS και iPod Touch 3G.
Προκειμένου να προχωρήσετε και να χακάρετε το iOS 4 θα χρειαστούμε το redsn0w το οποίο μπορούμε να το κατεβάσουμε από εδώ για Mac OS X http://rapidshare.com/files/401509858/redsn0w_mac_0.9.5b5-3.zip.html και εδώ http://rapidshare.com/files/401509851/redsn0w_win_0.9.5b5-3.zip.html για Windows. Επίσης εκτός από αυτό το πρόγραμμα θα χρειαστούμε και το κατάλληλο λογισμικό της συσκευής μας (ακολουθούν οι συνδέσμοι πιο κάτω).
iOS 4 για…
iPhone 4
iPhone 3GS
iPhone 3G
iPod touch 2G
iPod touch 3G

Όταν κατεβάσουμε και τα 2 αρχεία που χρειαζόμαστε (redsn0w και το λογισμικό της συσκευής μας) τρέχουμε το redsn0w 0.9.5, πατάμε ‘Broswe’, επιλέγουμε το .ipsw από εκεί που το έχουμε αποθηκεύσει (σε εκείνο το σημείο μας εμφανίζει ένα μήνυμα για το αν η συσκευή μας είναι MB μοντέλο ή MC, αν είναι MB τότε πατάμε ‘NO’ -Settings-General-About-Model). Έπειτα πατάμε ‘Next>’ και περιμένουμε. Μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση των αρχείων θα μας εμφανίσει μια λίστα με τα εφαρμογές που επιθυμούμε να εγκαταστηθούν (πχ multitasking). Τέλος πατάμε 2 φορές Next μέχρι να εμφανιστούν οι οδηγίες, να τις κάνουμε και να αρχίσει το jailbreak. Όταν τελειώσουμε θα έχουμε Cydia (δεν θα έχει κάποιο εικονίδιο, θα είναι άσπρο) στο iPod touch (2G) και iPhone (3G) μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια