ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sony MHS-PM5 Bloggie Camera

Μια νέα εποχή ανατέλλει τώρα που η Sony κυκλοφορεί αυτήν τη νέα, διασκεδαστική, ικανή κι αλλιώτικη ψηφιακή κάμερα. Μη σας ξεγελάσει όμως το φάνκι στιλ της Bloggie και νομίσετε ότι είναι μόνον μια πολύ όμορφη φωτογραφική μηχανή. Είναι πολλά παραπάνω...
Το κομμάτι του σχεδιασμού είναι το πρώτο που θα προσέξετε πάνω στην Bloggie, καθώς τραβά όλα τα βλέμματα με το περίεργο αλλά γεμάτο χρώματα χαριτωμένο στιλ της. Εξωτερικά δεν μοιάζει με κανένα άλλο μοντέλο της αγοράς, πράγμα που την καθιστά μοναδική, θα λέγαμε. Επίσης, οι δημιουργοί της δεν αποφάσισαν χωρίς λόγο και μόνον για τη διασκέδασή σας να της δώσουν αυτό το «καλούπι», αφού, όπως θα δούμε και παρακάτω, αυτό το σχέδιο σας δίνει τη δυνατότητα να τραβάτε ακόμη πιο καλές φωτογραφίες και βίντεο. Ακόμη, αξίζει ν' αναφερθεί ότι εξοπλίζεται με μια πολύ όμορφη κι ευκρινή οθόνη, χάρη στην οποία μπορούμε να περιστρέφουμε τις φωτογραφίες που τραβήξαμε, για να τις βλέπουμε κι από διαφορετική γωνία.
«Απαθανατίστε κάθε στιγμή σας σε HD ανάλυση», σημειώνει η Sony για το συγκεκριμένο μοντέλο, δυνατότητα που αποδεικνύεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο απ' τα multimedia χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που ενσωματώνει η Bloggie. Πρώτα απ' όλα πρέπει να μιλήσουμε για την οθόνη των 2,4 ιντσών, η οποία εγγυάται άψογη προβολή των βίντεο-κλιπ και των φωτογραφιών μας, με τα 230.400 pixels της να εξασφαλίζουν ευκρινή και πεντακάθαρη εικόνα. Με την Bloggie όμως ό,τι και να πούμε για design και λειτουργίες είναι κάπως συνηθισμένο απέναντι στη δυνατότητα που προσφέρει για βίντεο και φωτογραφίες HD ανάλυσης στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Απλώς πατήστε το κουμπί της Bloggie κι όλη η ζωή σας, οι αγαπημένες σας στιγμές, αλλά και τα πορτρέτα των αγαπημένων σας προσώπων θα έχουν διατηρηθεί, και μάλιστα σε σούπερ ανάλυση.
Στα ίδια πολύ καλά επίπεδα κινείται και η λειτουργία SteadyShot, η οποία μειώνει την αστάθεια της κάμερας όταν τραβάτε φωτογραφίες ή βίντεο, ενώ η λειτουργία Ανίχνευσης Προσώπων τελειοποιεί τις ρυθμίσεις που έχετε κάνει, ούτως ώστε να βγάζετε καθαρά πορτρέτα χωρίς κανένα ψεγάδι. Σ' αυτό σημείο αξίζει να υπογραμμίσουμε μια άλλη καινοτομία της Sony MHS-PM5, και φυσικά αναφερόμαστε στον περιστρεφόμενο φακό των 270 μοιρών, με τον οποίον μπορείτε να καδράρετε τις λήψεις σας από κάθε γωνιά. Όταν δηλαδή δεν θα μπορείτε να δείτε στην οθόνη ό,τι τραβάτε, απλώς θα γυρνάτε τον φακό και... θα δημιουργείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια