ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Limera1n και Redsn0w jailbreak του iOS 4.1

Μετά από πολύ καιρό ήρθαν τα προγράμματα που θα σπάσουν το iOS 4.1 σε όλες τις συσκευές, απλά και γρήγορα. Το πρώτο ονομάζεται Limera1n (προς το παρών μόνο για Windows) και «σπάει» τα iPhone 4, iPhone 3GS, iPod Touch 4G, iPod Touch 3G και iPad, και το δεύτερο, Redsn0w 0.9.6 (προς το παρών μόνο για Mac) για το Jailbreak των iPhone 3G και iPod Touch 2G MB (όχι MC). Πιο κάτω θα ακολουθήσουν δύο οδηγοί για το πως να κάνετε jailbreak μέσω αυτών των προγραμμάτων. Προϋπόθεση: Θα πρέπει η συσκευή σας να φοράει ήδη το 4.1.
Οδηγός για jailbreak με την χρήση του Limera1n (Υπενθύμιση: μόνο για iPhone 4, iPhone 3GS, iPod Touch 4G, iPod Touch 3G και iPad) :
1.Κατεβάστε το Limera1n από εδώ http://limera1n.com/
2.Συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή και τρέξτε το πρόγραμμα.
3.Πατήστε το κουμπί make it ra1n.
4.Έπειτα, η συσκευή θα μπει σε Recovery Mode και εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε την διαδικασία που σας δείχνει το πρόγραμμα για να μπει σε DFU Mode.
5.Μόλις γίνουν όλα, θα εμφανιστεί η λέξη Done και το σήμα του Limera1n στην οθόνη της συσκευής σας.
6.Μόλις ανοίξει -η συσκευή- πατήστε επάνω στο νέο εικονίδιο που δημιουργήθηκε, το limera1n, επιλέξτε το Cydia και Install για να γίνει η εγκατάσταση του προγράμματος.

Οδηγός για jailbreak με την χρήση του Redsn0w (μόνο για iPhone 3G και iPod touch 2G MB (όχι MC):
1.Κατεβάστε το Redsn0w 0.96 b1 από εδώ και το iOS 4.1 ανάλογα με την συσκευή σας. Αν έχετε iPhone 3G κατεβάστε το από εδώ, ενώ για iPod touch 2G εδώ (αν το έχετε ήδη δεν χρειάζεται να τα κάνετε λήψη).
2.Συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή και ανοίξτε το πρόγραμμα.
3.Πρώτα πρέπει να πατήσετε επάνω στο Broswe, να επιλέξετε το iOS 4.1 και μόλις ολοκληρώσει την διαδικασία θα σας ρωτήσει αν έχετε iPod touch MC μοντέλο. Εσείς θα πρέπει να απαντήσετε όχι, No, και στη συνέχεια Next.
4.Εδώ, υπάρχει μια λίστα με το τι θα θέλετε να έχετε στη συσκευή μετά το jailbreak. Μόλις επιλέξετε πατήστε Next.
5.Σε αυτό το σημείο θα σας ειδοποιεί ότι πρέπει να συνδέσετε το iPhone/iPod (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) και να το απενεργοποιήσετε για να είναι έτοιμο στο επόμενο βήμα.
6.Τώρα θα πρέπει να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στο πρόγραμμα έστω να μπει η συσκευή σε DFU Mode και να αρχίσει η διαδικασία του jailbreak. Αν δεν το πετύχετε με την πρώτη μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά και ξανά. Όταν όμως μπει όλα θα γίνουν μόνα τους και θα μπορείτε να κλείσετε το Redsn0w στον υπολογιστή.
Μόλις ολοκληρωθεί και το 6ο βήμα και στους δύο οδηγούς θα έχετε jailbroken συσκευή και το Cydia στην λίστα των εφαρμογών σας.

Αν το αναβαθμίσετε τώρα στο iOS 4.1, καλό θα είναι θα κάνετε αντίγραφο ασφαλείας, back-up, στο iTunes πριν αρχίσετε την διαδικασία, αλλιώς όλα τα αρχεία και τα αποθηκευμένα παιχνίδια θα χαθούν. Αν απλά κάνετε jailbreak δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε. Δεν θα έχετε καμία απώλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια