ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα εποχή Macbook Ari με 3G ή κάτι άλλο;

Είναι παράξενο πως ξεκινούν να διαδίδονται οι φήμες κάποιες φορές. Αυτή τη φορά ξεκίνησαν από μία αγγελία που έβαλε η Apple ψάχνοντας κάποιον μηχανικό με εμπειρία σε διάφορες τεχνολογίες δικτύωσης μεταξύ των οποίων και Wi-Fi αλλά και, το σημαντικότερο 3G.
Εφόσον λοιπόν η μόνη συσκευή της Apple που χρησιμοποιεί 3G είναι το iPhone 3G, αρκετοί αναλυτές της αγοράς πιστεύουν ότι το επόμενο βήμα της εταιρείας είναι η προσθήκη της δυνατότητας σύνδεσης σε ανάλογα δίκτυα και στους φορητούς υπολογιστές της, ξεκινώντας από το MacBook Air.
Όπως καταλαβαίνετε και εσείς η φήμη δεν μπορεί να θεωρηθεί αρκετά αξιόπιστη. Η Apple θα μπορούσε για παράδειγμα να ψάχνει κάποιον μηχανικό με εμπειρία σε δίκτυα 3G για το iPhone 3G. Εφόσον όμως πρόκειται για Apple (όπου όλα ξεκινούν ως φήμες μέχρι να καταλήξουν στην αγορά) και αφού είναι η δεύτερη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο το αναφέρουμε με μικρή πλέον επιφύλαξη, θεωρώντας ότι το Apple MacBook Air 3G είναι ένα προϊόν που θα δούμε στο μέλλον, ίσως όμως όχι το άμεσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια