ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Panasonic Blu-ray Players 2011

H Panasonic παρουσίασε τα νέα της Blu-ray players στην CES 2011, τρία με δυνατότητες αναπαραγωγής 3D Blu-ray και μετατροπή 2D σε 3D (τα DMP-BDT110, DMP-BDT210 και DMP-BDT310), ένα με αποσπώμενο σκληρό δίσκο (DMR-BR30) και το απλούστερο μοντέλο DMP-BD75. Ξεκινώντας από το Panasonic DMR-BR30, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υποστηρίζεται οποιοσδήποτε εξωτερικός σκληρός δίσκος, αλλά μόνο ο Panasonic DY-HDD500 με χωρητικότητα 500GB και θύρα USB, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε αυτό το μοντέλο.
Η συσκευή υποστήρίζει δίσκους BDXL, επιτρέπει την αντιγραφή video από DVD ή Blu-ray στον σκληρό δίσκο και διαθέτει υποδοχή HDMI, Ethernet, ψηφιακή κεραία τηλεόρασης και κάρτα μνήμης SD. Θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο αρχικά στην Ιαπωνία σε τιμή περίπου €450 (+€200 για τον αποσπώμενο δίσκο).
Τα επόμενα τρία μοντέλα είναι τα Full HD 3D Blu-ray players DMP-BDT110, DMP-BDT210 και DMP-BDT310, όλα με επεξεργαστή PHL Reference Chroma 2 για ακόμα καλύτερη ποιότητα σε λεπτομέρειες και χρώματα, νέα υποδοχή HDMI Jitter Purifier για βελτιωμένο ήχο, λογισμικό Viera Cast για πρόσβαση σε online υλικό από υπηρεσίες όπως Amazon VOD, Pandora κλπ. και υποστήριξη της εφαρμογής Skype!
Τα δύο τελευταία μοντέλα διαθέτουν επιπλέον αισθητήρα TouchFree για το άνοιγμα και κλείσιμο του συρταριού, ενσωματωμένο WiFi και πιστοποίηση DLNA για αναπαραγωγή σε άλλες συμβατές συσκευές. Τέλος, το απλούστερο μοντέλο της Panasonic είναι το DMR-BD75 με υποδοχές USB, HDMI και δυνατότητα upscaling σε 1080p, χωρίς να υποστηρίζει τρισδιάστατη αναπαραγωγή. Αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσουν μέσα στην Άνοιξη σε άγνωστες μέχρι στιγμής τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια