ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Palm Pre 3 επικοινωνεί δια αφής με HP TouchPad

Η ταλαιπωρημένη οικονομικά Palm δεν θα είχε ποτέ την δυνατότητα να ξοδέψει χρήματα ώστε τα Pre να βρουν τον δρόμο στο νέο video click του Dr Dre. Η Hewlett Packard όμως μπορεί γιατί έχει τεράστιο μέγεθος και πολλά μετρητά ώστε να προωθήσει να νέα δημιουργήματα που ακούνε στο όνομα Palm Pre 3 και HP TouchPad. Κάπου εκεί στην μέση του βίντεο βλέπουμε το Pre 3 να ακουμπάει το TouchPad και να μεταφέρεται η πληροφορία από το κινητό στο tablet “δια της αφής”. Όχι δεν πρόκειται για special fx, αυτή είναι μία από τις wow δυνατότητες του webOS 3.0 και του οικοσυστήματος Touchstone που προσπαθήσει να δημιουργήσει η HP μεταξύ της οικογένειας των Palm Pre κινητών και των υπόλοιπων webOS powered συσκευών που θα κυκλοφορήσουν. Η αρχή έγινε με το HP TouchPad, η συνέχεια με τον Dr. Dre, τον Eminem, την Skylar Grey και φυσικά με explicit στίχους που αν είστε ευαίσθητοι/τες καλύτερα να μην ακούσετε.
To HP TouchPad έχει οθόνη 9.7 ιντσών με ανάλυση 1024 x 768 pixels, webOS 3.0 λειτουργικό και Qualcomm Snapdragon dual-core APQ8060 1.2GHz επεξεργαστή. Τα ηλεκτρονικά περιλαμβάνουν WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1 + EDR, πυξίδα, acceletometer, γυροσκόπιο, A-GPS στα μοντέλα με σύνδεση 3G και αποθηκευτικό χώρο 16GB ή 32GB ανάλογα το μοντέλο. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 6300 mAh και υποστηρίζει ακόμα και την κάμερα του 1.3 megapixel.
Το HP Pre 3 (ή Palm Pre 3 για τους ρομαντικούς) θα τρέχει webOS 3.0 σε Qualcomm MSM 8×55 CPU @ 1.4GHz με οθόνη 3.6 ιντσών και ανάλυση 480 x 800 pixels. Τα ηλεκτρονικά του Pre 3 μπορούν να επικοινωνούν με όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας του πλανήτη: HSPA+ και EVDO Rev A για όσους ψάχνονται στον τομέα της ταχύτητας. Το κλασσικό slide out QWERTY πληκτρολόγιο είναι εδώ όπως και WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 2.1 + EDR, A-GPS, accelerometer, γυροσκόπιο, πυξίδα. Κάμερα ανάλυσης 5 megapixel με αυτόματη εστίαση, LED flash και δυνατότητα καταγραφής βίντεο HD 720p. Στο HP Pre 3 υπάρχει 512MB RAM και χώρος 8GB ή 16GB ανάλογα το μοντέλο. Η δυνατότητα λειτουργίας ως hotspot για άλλες WiFi συσκευές και η μπαταρία των 1230 mAh θεωρούνται δεδομένα

Δεν υπάρχουν σχόλια