ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Lenovo X Slate Tablet: Honeycomb και NVIDIA Tegra 2

H Lenovo είναι έτοιμη να κάνει το πρώτο της βήμα στην αγορά των Android tablet με το νέο ThinkPad (X Slate) να έχει business προσανατολισμό. Τα highlight χαρακτηριστικά του να είναι η οθόνη τεχνολογίας IPS, η αναγνώρισης γραφής με στυλό και το docking station-keyboard που θα το μετατρέπει πολύ εύκολα σε netbook.
To Lenovo X Slate ή όπως αλλιώς θα λέγεται, χρησιμοποιεί το Android 3.0 Honeycomb σε συνδυασμό με τον διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2. Η διαγώνιος της IPS οθόνης του είναι 10.1 ίντσες με ανάλυση 1280×800 pixels. Θα διατίθεται με χωρητικότητες 16 GB, 32 GB και 64 GB και θα φέρει υποδοχές σύνδεσης USB, micro USB και mini HDMI. Το πάχος του θα αγγίζει τα 14 χιλιοστά και το βάρος του τα 720 γραμμάρια.
Το X Slate αποτελεί την επόμενη γενιά του Lenovo LePad που τελικά δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στα ράφια των καταστημάτων. Το νέο tablet της Lenovo ποντάρει πολύ στην δυνατότητα αναγνώρισης γραφής από στυλό, στον convertible χαρακτήρα που του δίνει το εξωτερικό πληκτρολόγιο του, όπως και στα αντικλεπτικά συστήματα που ενσωματώνει και θα βρουν απήχηση στην business κατηγορία καταναλωτών.
Η τιμή του σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι εξ’ ίσου ανταγωνιστική, καθώς θα βρίσκεται κοντά στα 499 δολάρια, ενώ η κυκλοφορία του αναμένεται τον Ιούλιο για την αγορά της Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια