ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sony S1 και S2 tablets με μεγάλες διαφορές

Τελικά, η φημολογία των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκε και η Sony ανακοίνωσε τα πρώτα της Android tablets, Sony S1 και Sony S2, τα οποία όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους, αλλά είναι πιστά στα σχέδια που διέρρευσαν πριν από αρκετό καιρό.
Συγκεκριμένα, το Sony S1 διαθέτει οθόνη 9.4”, ενώ το Sony S2 μοιάζει περισσότερο με το Nintendo DS και διαθέτει δύο οθόνες μεγέθους 5.5” η κάθε μία. Αμφότερα χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android 3.0 Honeycomb και θα κυκλοφορήσουν με προεγκατεστημένες τις εφαρμογές Sony Qriocity, Reader Store και PlayStation Suite, για την αγορά μουσικής, video, ebooks και παιχνίδια.
Επίσης, το Sony S1 θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλεχειριστήριο για διάφορες τηλεοράσεις ή Blu-ray players Sony Bravia, αλλά και για να αναμεταδίδει υλικό στην τηλεόραση μέσω DLNA. Από την άλλη, ο χρήστης θα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις δύο οθόνες του Sony S2 για να σερφάρει στο Ίντερνετ ή να παίζει παιχνίδια, χρησιμοποιώντας τη μία από τις δύο ως πληκτρολόγιο ή ως keypad.

Δεν υπάρχουν σχόλια