ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Tablets για όλα τα γούστα το 2011

Σε αυτό το θέμα θα δούμε τον αγώνα μεταξύ των κορυφαίων 10" ταμπλετών. Ο νεοφερμένος, το Archos 101 G9, αποτελεί το κύριο ενδιαφέρον καθώς τα βάζει με Samsung Galaxy Tab 10.1 και το iPad 2 της Apple. Ενώ αυτά έχουν κολλήσει στους 1GHz διπλοπύρινους επεξεργαστές, το Archos βάλει προς την κορυφή με δύο διπλοπύρινους 1.5GHz επεξεργαστές.
Το Archos 101 G9 προσφέρει επίσης μια ασυνήθιστη εκδοχή με 250GB σκληρό δίσκο, αλλά αυτό προσθέτει αρκετό πάχος και βάρος και, υποθέτω, συντελεί σε μια μεγάλη ανάλωση της μπαταρίας. Παρόλα αυτά, τα 101 G9 έχουν κάποια καλούδια όπως μια τυπική θύρα USB και μια miniHDMI, ενώ τόσο το Tab Galaxy 10.1 όσο και το iPad 2 χρησιμοποιούν δικές τους (όχι τυπικές universal) θύρες επικοινωνίας. Παρʼόλες αυτές τις εντυπωσιακές προδιαγραφές, το Archos 101 G9 είναι εκπληκτικά ταπεινό λόγω της μικρής του τιμής.
Εντάξει, αυτά ήταν αρκετά για να σας προ διαθέσουμε, ακολουθεί αυτό που θέλετε ο συγκριτικός πίνακας
Το Archos 101 G9 φαίνεται αρκετά καλό. Δεν γνωρίζουμε αρκετά πράγματα γι'αυτό όπως το μέγεθος της RAM ή τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Αλλά αν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον Σεπτέμβριο, τα 101 G9 θα είναι από τα καλύτερα δισκία λόγω της μεγαλύτερης σχέσης απόδοσης – κόστους.

Δεν υπάρχουν σχόλια