ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Windows Slate PCs για mobile PC

H Microsoft σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές υπολογιστών, όπως Fujitsu, Acer, Dell, Asus, HP, Lenovo διαθέτει τα Windows Slate PCs.
Τα Windows Slate PCs ενσωματώνουν Windows 7 και μποούν να καλύψουν τις ανάγκες ενός «κινητού γραφείου» χωρίς να είναι απαραίτητο να γίνουν άλλες αλλαγές στις εφαρμογές και χωρίς συμβιβασμούς σε επίπεδο ασφάλειας και διαχείρισης, δίνοντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα επιλογής του τρόπου εργασίας που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.
Τα Windows Slate PCs θέτουν στο επίκεντρο την ικανοποίηση των αναγκών του εργαζομένου, αλλά και τη βελτίωση των υπηρεσιών των επιχειρήσεων προς τους πελάτες τους. Στα Windows Slate PCs, η ασφάλεια και η διαχείριση των Windows 7 είναι διαφοροποιημένες χάρη σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως το Bitlocker και το Bitlocker-To-Go (προστασία δεδομένων στη συσκευή και σε περιφερειακούς δίσκους), το Direct Access (προστασία από έλλειψη ενημερώσεων ασφαλείας και ασφαλής VPN πρόσβαση), καθώς και η ενιαία διαχείριση με κοινές εταιρικές πολιτικές (Group Policies).
Σημαντική αναβάθμιση εντοπίζεται επίσης στο πεδίο της εργονομίας, καθώς οι χρήστες μπορούν να τα χρησιμοποιούν εν κινήσει συνδέοντας όλα τους τα περιφερειακά, όπως εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, φωτογραφικές μηχανές, κάμερα, ποντίκι, πληκτρολόγιο ή να τα μεταφορτώνουν σε σταθμούς εργασίας. Επιπλέον, εργαλεία παραγωγικότητας, όπως το Office 2010, καθώς και όλες οι εταιρικές εφαρμογές για Windows 7 υποστηρίζονται απρόσκοπτα στα Windows Slate PCs.
Οι συγκεκριμένες συσκευές προσφέρουν μια ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών, όπως διπλή κάμερα, UMTS chip για σύνδεση σε δίκτυο mobile broadband, GPS, μονάδα κρυπτογράφησης TPM, αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, γραφίδα κλπ.
Τα Windows Slate PCs κυκλοφορούν ήδη στην ελληνική και τη διεθνή αγορά, η γκάμα των οποίων εμπλουτίζεται συνεχώς, ενώ είναι διαθέσιμα τόσο σε καταστήματα λιανικής αλλά και μέσω του δικτύου συνεργατών των κατασκευαστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια