ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

LG Optimus 3D μετά το update σε Android 2.3

Η βελτιστοποιημένη αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread για το LG Optimus 3D περιλαμβάνει νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως καλύτερες ταχύτητες δικτύου, εμπλουτισμένη 3D εμπειρία και προηγμένες λειτουργίες πολυμέσων.
Η προσαρμοσμένη αναβάθμιση Gingerbread του Optimus 3D από την LG, εκτός των πολλών βελτιώσεων της Google, όπως η βελτιστοποιημένη διαχείριση ισχύος, οι προηγμένες λειτουργίες αντιγραφής – επικόλλησης και το αισθητά καλύτερο περιβάλλον χρήσης (User Interface), περιλαμβάνει επίσης και μία σειρά προσθηκών της LG, όπως:
Βελτιωμένη ταχύτητα HSPA+ μέσω ταχύτερης μεταφοράς πακέτων δεδομένων
Η πλοήγηση στο Internet και το streaming περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο, γίνονται ομαλότερα και πιο ολοκληρωμένα, χάρη στις ταχύτητες έως 21Mbps HSDPA.
Εμπλουτισμένη τρισδιάστατη εμπειρία με τον 3D Video Editor και την Προεπισκόπηση σε πλήρη οθόνη
Με την εφαρμογή 3D Video Editor, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν και να επεξεργάζονται πιο εύκολα τρισδιάστατες και δισδιάστατες ταινίες στο Optimus 3D. Η οθόνη προεπισκόπησης έχει διευρυνθεί με τη χρήση ενός διαφανούς UI, επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν καλύτερης ποιότητας 3D περιεχόμενο.
Βελτιωμένα Πολυμέσα με τη λειτουργία Σταθεροποίησης 2D Video και την Ταχύτερη Ενεργοποίηση του Άλμπουμ (φωτογραφίες & βίντεο)
Οι κάτοχοι του Optimus 3D, έχουν πλέον τη δυνατότητα να καταγράφουν υψηλής ποιότητας βίντεο σε 2D με τη λειτουργία της σταθεροποίησης, η οποία ήταν διαθέσιμη μόνο για τη λειτουργία 3D. Επιπλέον, ο χρόνος φόρτωσης της Gallery έχει μειωθεί δραστικά. Η αναβάθμιση του Optimus 3D περιλαμβάνει πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως βελτιωμένη καταγραφή βίντεο και αναπαραγωγή αρχείων MP3 μεγαλύτερης διάρκειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια