ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Kingston Digital παρουσίασε τον HyperX 3K SSD

Η Kingston ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Kingston HyperX 3K SSD. Πρόκειται για έναν δίσκο SSD με υψηλή απόδοση και χαμηλότερη τιμή, που επιτρέπει στους χρήστες να ζήσουν την εμπειρία της άμεσης ανταπόκρισης στο gaming, multitasking και multimedia computing power.
Ο Kingston HyperX 3K SSD υποστηρίζεται από δεύτερης γενιάς επεξεργαστή SandForce SF-2281, βασίζεται σε SATA Rev 3.0 (6GΒ/s) interface και είναι η ιδανική λύση αναβάθμισης υψηλής απόδοσης που απευθύνεται σε gamers που σκέπτονται το κόστος, σε ενθουσιώδεις χρήστες, multitaskers, overclockers και κατασκευαστές συστημάτων.
O HyperX 3K SSD φορτώνει παιχνίδια και εφαρμογές πιο γρήγορα, αυξάνει τα frames ανά sec για βελτιωμένη εμπειρία gaming και επιτρέπει γρήγορη μεταφορά και επεξεργασία μεγάλων αρχείων πολυμέσων.
Έχει εξαιρετικές αποδόσεις σειριακής ανάγνωσης και εγγραφής 555/510MB/s και max random R/W 85,000/74,000 IOPS. O HyperX 3K SSD με τεχνολογία SandForce DuraClassTM, παρέχει τη μέγιστη αντοχή και μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής σε πολύ απαιτητικά περιβάλλοντα.
«Η Kingston έχει δεσμευτεί να προσφέρει την καλύτερη λύση αναβάθμισης για κάθε ανάγκη της αγοράς». Ο νέος Kingston HyperX 3K SSD σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των gamers που λαμβάνουν υπόψη τους το κόστος, τους ενθουσιώδεις χρήστες και τους επαγγελματίες οπτικοακουστικών μέσων οι οποίοι αναζητούν μία ισχυρή σε επιδόσεις, αναβάθμιση,» σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Development Manager της Kingston στην Ελλάδα. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε έναν SSD o οποίος συνδυάζει απόδοση HyperX με χαμηλότερη τιμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια