ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sony Xperia V, όμορφο LTE κινητό με 100 Mbps download

Όμορφο και LTE, αυτό είναι το νέο Sony Xperia V που θέλει να κατακτήσει την αγορά των 4G κινητών με χάρες και αρετές που ο ανταγωνισμός ακόμα ονειρεύεται. Στα βασικά χαρακτηριστικά του Sony Xperia V περιλαμβάνεται Reality Display οθόνη 4.3 ιντσών με Mobile BRAVIA Engine 2 και ανάλυση HD 1280 x 720 pixel για το καλύτερο βίντεο που έχετε δει σε μικρή συσκευή. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το Xperia V προσαρμόζει την οθόνη ανάλογα τις συνθήκες και το αποτέλεσμα είναι ένα βίντεο με πολύ βαθύ μαύρο και σωστά χρώματα σε σύγκριση με ό,τι θα βλέπατε σε άλλο κινητό. Αυτό σε συνδυασμό με την ταχύτητα download από δίκτυα LTE βοηθάει σημαντικά την κατανάλωση περιεχομένου.
Sony Xperia V για download μέχρι και 100Mbps σε LTE
Μιλώντας για τα ηλεκτρονικά και το LTE του Sony Xperia V, οι Ιάπωνες δίνουν τα εξής νούμερα για τις επιδόσεις σε δίκτυα GSM.
GSM EDGE – 237 kbps
UMTS HSPA cat 6 (upload) – 5.8 Mbps
UMTS HSPA cat 24 (download) – 42 Mbps
LTE cat3 – 50 Mbps (upload),
LTE cat3 – 100 Mbps (download)
Αν είστε τυχεροί και βρεθείτε στο σωστό σημείο και στην χώρα που υποστηρίζει LTE, το Sony Xperia V μπορεί να πιάσει μέχρι και ταχύτητες 100 Mbps download. Αν σκεφτείτε ότι στο σπίτι η ταχύτητα της ADSL σύνδεσης είναι περίπου 12-16 Mbps τότε θα καταλάβετε αμέσως πόσο γρήγορα είναι τα 100 Mbps ή ακόμα και τα 50 Mbps.
Εξοπλισμένο εκτός από LTE και super οθόνη, το Sony Xperia V έρχεται με κάμερα 13 megapixel του Sony Exmor R αισθητήρα που καταγράφει βίντεο full HD 1080p (όπως και το μεγάλο αδερφάκι του) για όσους θέλουν να βγάλουν τον κινηματογραφιστή από μέσα τους. 8GB ενσωματωμένης μνήμης είναι αρκετά για όσους ξεκινάνε αλλά μπορούν να επεκταθούν με επιπλέον 32GB σε κάρτα μνήμης microSD που διαχειρίζεται το Android 4.0 και νέος Qualcomm MSM8960 Snapdragon S4 dual core επεξεργαστής στο 1.5 GHz.
Ο Snapdragon S4 του Sony Xperia V έχει dual channel χάρες
Χαρακτηριστικό του νέου Snapdragon S4 που χρησιμοποιεί το Xperia V είναι η Adreno 225 GPU και το dual channel BUS στα 500MHz για επικοινωνία με την μνήμης. Σε σύγκριση με το παρελθόν η ταχύτητα επικοινωνίας του Snapdragon έχει αυξηθεί περίπου 40% και έχει προστεθεί ένα επιπλέον κανάλι για ακόμα μεγαλύτερο bandwidth μεταξύ CPU και 1GB RAM. Πρακτικά αυτό σημαίνει περισσότερα δεδομένα από ποτέ με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια