ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Acer Aspire S7: ΤΟ ultrabook έχει άποψη στην IFA 2012

Η IFA 2012 δεν έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημα, και όμως έχουμε πειστεί ότι είναι η έκθεση των Windows 8 και των convertibles, των μοντέλων δηλαδή που συνδυάζουν ultrabooks με tablets. Και κάπως έτσι τείνουμε να ξεχάσουμε τα κλασικά laptops, ενώ ακόμη και τα ultrabooks περνούν σε δεύτερη μοίρα.
Το Acer Aspire S7 φαίνεται όμως ότι, τουλάχιστον όσον αφορά τα τελευταία, κάνει τη διαφορά. Το εντοπίσαμε στο περίπτερο της εταιρείας όσο ετοιμαζόταν, με τους υπεύθυνους να μη θέλουν ακόμη να το συστήσουν επίσημα στο ευρωπαϊκό κοινό, κάτι που μάλλον θα γίνει αύριο. Δεν μπορέσαμε να μάθουμε τα τεχνικά του, η υπέρλεπτη εμφάνισή του όμως, σε συνδυασμό με τη συνολική κατασκευή του, «έκλεψαν» τις εντυπώσεις μας.
Στο The Verge που μάλλον το είδαν… λιγάκι παραπάνω, αναφέρονται σε κατασκευή από συνδυασμό αλουμινίου και μαγνησίου, αλλά και στην ύπαρξη μίας capacitive οθόνης αφής που αξιοποιεί στο έπακρο τα Windows 8. Ο συντάκτης, μάλιστα, σημειώνει ότι είναι το πιο όμορφο laptop που έχει συναντήσει από το Mac Book Air του 2010.
Σημείωση: Στο περίπτερο της Acer πετύχαμε μία αποκλειστική φωτογράφιση του νέου προϊόντος μαζί με ένα ακόμη: μία convertible πρόταση… και κάτι μας λέει ότι αύριο η Acer θα παρουσιάσει το δικό της υβριδικό. Προς το παρόν, γι’ αυτό όμως μπορούν να μιλήσουν μόνο οι φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια