ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Intel αποκάλυψε τη νέα έκδοση του Visual BIOS


Intel ετοιμάζει τη δεύτερη έκδοση του Visual BIOS, ο ερχομός τού οποίου έκανε ποιο φιλικές τις ρυθμίσεις των βασικών λειτουργιών και συνθετικών μερών των υπολογιστικών συστημάτων, φορητών και επιτραπέζιων.
Το γραφικό περιβάλλον χρήσης και οι πιο επεξηγηματικές πληροφορίες, ήταν μία εξέλιξη που επέτρεψε σε περισσότερους χρήστες να "τολμήσουν" να προβούν σε ρυθμίσεις, ενώ οι πιο εξοικιωμένοι είχαν ένα πιο κατανοητό περιβάλλον για να εργαστούν.
Στο επερχόμενο Visual BIOS 2.0 προστέθηκαν και μερικά πιο πρακτικάχαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα λήψης screenshots. Πλέον οι εικόνες που λαμβάνονται στο BIOS, μπορούν να αποθηκευτούν είτε σε κάποιο USBαποθηκευτικό μέσο, είτε στον σκληρό δίσκο, εφ όσον υπάρχει κάποιος ήδη εγκατεστημένος στο σύστημα.
Επίσης, απευθείας μέσα από το BIOS θα μπορούν οι χρήστες να κατεβάζουνdrivers για τις συσκευές του υπολογιστή, χωρίς να έχουν εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα "one-button update", επιτρέποντας την ανανέωση του συστήματος με όλα τα νέα διαθέσιμα updates.

Δεν υπάρχουν σχόλια