ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Dell XPS 18, ξεχωριστό All-in-One Tablet PC με Windows 8


Είναι ένα τεράστιο tablet, ένας All-in-One υπολογιστής ή μήπως και τα δύο μαζί; Ο λόγος για το Dell XPS 18, ένα νέο All-in-One tablet με Windows 8 που ανακοίνωσε η Dell και πρόκειται να κυκλοφορήσει αρχικά σε Αμερική, Καναδά και Ευρώπη. Το Dell XPS 18 δεν είναι ακόμη ένας υπολογιστής/tablet με Windows 8 έτσι όπως έχουμε συνηθίσει. Έχει σχεδιασθεί με γνώμονα τόσο τη φορητότητα και την ευκολία χρήσης σε διαφορετικά περιβάλλοντα όσο και τις επιδόσεις με τη δύναμη του Intel Core i7 και τα 8GB μνήμης RAM στο μεγαλύτερο μοντέλο.Στερεωμένο στην ειδική βάση, το Dell XPS 18 είναι ένας όλα-σε-ένα υπολογιστής με Windows 8 ή Windows 8 Pro ανάλογα με την έκδοση και τα χαρακτηριστικά στο εσωτερικό του. Διαθέτει οθόνη αφής αλλά παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου ικανοποιητικά με πληκτρολόγιο και ποντίκι που συνδέονται ασύρματα, 512 GB SSD, 2 θύρες USB 3.0, Bluetooth 4.0. Office 2013, Photoshop και όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητα σας τρέχουν κανονικά έτσι όπως έχετε συνηθίσει.

DELL XPS 18, ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ PC ΚΑΙ TABLET

Dell XPS 18
Dell XPS 18
Από την άλλη μεριά, αν οι πολλές ώρες στην καρέκλα σας έχουν κουράσει και θέλετε να ξεκουραστείτε στον καναπέ ή το κρεβάτι το XPS 18 θα έρθει μαζί σας. Αφαιρώντας το dock, αυτός ο φορητός όλα-σε-ένα υπολογιστής συμπεριφέρεται ως tablet και χάρη στην οθόνη αφής και την πλήρη υποστήριξη των Windows 8 η εμπειρία γίνεται ακόμη καλύτερη. Αν και οι 18 ίντσες είναι πολλές για χρήση ως tablet στο χέρι μετά από αρκετά λεπτά ή ώρες, για το λόγο αυτό το Dell XPS 18 διαθέτει ενσωματωμένα «ποδαράκια» για να μπορεί να στηριχθεί σε ένα τραπέζι, στα πόδια ή σε μια ίσια επιφάνεια γενικότερα.
Dell XPS 18
Αναμφισβήτητα, το XPS 18 δεν είναι ένας συνηθισμένος υπολογιστής. Η δυνατότητα να συνδυάζει τη φορητότητα ενός tablet και τις επιδόσεις ενός κανονικού υπολογιστή το κάνει ξεχωριστό και σίγουρα δε περνά απαρατήρητο. Το Dell XPS 18 θα κυκλοφορήσει αρχικά σε Αμερική, Καναδά και επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης με αρχική τιμή τα 899 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια