ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Windows 8 download, δωρεάν για 90 ημέρες

Με τα Windows 8 η Microsoft έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες να αναβαθμίσουν και να εγκαταστήσουν τα νέα Windows 8 στον υπολογιστή τους μέσω του web-installer που αναλαμβάνει ολόκληρη τη διαδικασία χωρίς να χρειαστεί η αγορά ή η δημιουργία ξεχωριστού dvd εγκατάστασης. Πώς μπορεί όμως να κατεβάσει κανείς τα Windows 8 στον υπολογιστή του μετά την αγορά του λειτουργικού; Η απάντηση έρχεται από την ίδια την εταιρεία που επιτρέπει στους χρήστες των Windows 8 να κατεβάσουν και να δημιουργήσουν το αντίστοιχο αρχείο εγκατάστασης του λειτουργικού σε dvd, σε usb δίσκο ή σε αρχείο iso είτε κατά τη διάρκεια είτε μετά την online αγορά των Windows 8.

WINDOWS 8 DOWNLOAD ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΑΓΟΡΑ ONLINE

Αν σκοπεύετε να αγοράσετε online και να κατεβάσετε τα Windows 8 στον υπολογιστή σας με σκοπό να αναβαθμίσετε ή να εγκαταστήσετε από την αρχή το νέο λειτουργικό, μπορείτε να το πετύχετε χρησιμοποιώντας το Βοηθό αναβάθμισης (Upgrade Assistant). Ο Βοηθός αναβάθμισης θα σαρώσει αρχικά το software και hardware του υπολογιστή σας για τυχόν προβλήματα, θα συνεχίσει στη διαδικασία αγοράς online των Windows 8 και έπειτα θα κατεβάσει αυτόματα την αντίστοιχη έκδοση που επιλέξατε. Ακολουθώντας τα βήματα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα usb, dvd ή .iso εγκατάστασης των Windows 8 ή να προχωρήσετε απευθείας στην αναβάθμιση του υπολογιστή σας από προηγούμενη έκδοση των Windows.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ WINDOWS 8 ΣΤΟ PC

Αν έχετε αγοράσει ήδη online τα Windows 8 και έχετε στην κατοχή σας τον κωδικό προϊόντος, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε τα Windows 8 στον υπολογιστή σας ανά πάσα στιγμή. Στο email που λάβατε από τη Microsoft κατά την αγορά των Windows 8 περιέχεται ένας σύνδεσμος ο οποίος θα σας βοηθήσει να κατεβάσετε τα Windows 8 στον υπολογιστή σας για να δημιουργήσετε ένα usb, DVD ή .iso εγκατάστασης των Windows 8. Διαφορετικά, τρέχοντας στον υπολογιστή σας το αντίστοιχο αρχείο που προσφέρει η Microsoftμπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση των Windows 8 που έχετε αγοράσει, αφού πρώτα πληκτρολογήσετε τον κωδικό προϊόντος του λειτουργικού.

Η MICROSOFT ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΑ WINDOWS 8 ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 90 ΗΜΕΡΕΣ

Η Microsoft προσφέρει δωρεάν την έκδοση Enterprise των Windows 8 για 90 ημέρες για εσάς που θέλετε να δοκιμάσετε το νέο λειτουργικό στον υπολογιστή σας πριν προχωρήσετε στην αγορά. Δείτε το σχετικό άρθρο για τη διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε έτσι ώστε να κατεβάσετε τα Windows 8 στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην εγκατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια