ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το εύχρηστο νέο VAIO Fit, από τη Sony

Η Sony παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο VAIO® Fit – το notebook που έχει υποστεί βελτιώσεις, για να καλύπτει τις ανάγκες σας με κομψό σχεδιασμό και επιλογές απόδοσης. 
Εάν ζητάτε ένα λεπτό notebook με ισχυρό ήχο για να ακούτε τη μουσική σας, ή ένα κομψό notebook με οθόνη αφής για να ζήσετε την καλύτερη εμπειρία πολυμέσων, τότε το VAIO® Fit με οθόνη μεγέθους 35,5 εκ. (14”) και 39,5 εκ. (15,5”) είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.
VAIO® Fit 14E & 15E: Λεπτό με εκπληκτικό ήχο
Το VAIO® Fit 14E/15E είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση με τον όμορφο, μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, την ακρόαση με ένα άγγιγμα1 και τον εξαιρετικό ήχο που προσφέρει. Τα μεγάλα ενσωματωμένα ηχεία χαρίζουν πλουσιότερο και ρεαλιστικότερο ήχο και καθιστούν το VAIO® Fit 14E/15E ιδανικό σύντροφο για να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια και τα soundtrack από τις ταινίες σας. Και αν σας αρέσει να ακούτε δυνατά μουσική, τότε θα απολαμβάνετε τα έντονα μπάσα με το μοναδικό subwoofer στο VAIO® Fit 15E.
Ο όμορφος σχεδιασμός είναι συχνά και ο πιο απλός. Διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα. Το ξεκάθαρο στυλ του VAIO® Fit 14E/15E κάνει την καθημερινή σας ενασχόληση με υπολογιστές πολύ πιο εύκολη.
VAIO® Fit 15: Κομψό και δυνατό
Το VAIO® Fit 14/15 προσφέρει έντονη απόδοση για να απολαύσετε ψυχαγωγία με πολυμέσα. Το κομψό σχέδιό του συμπληρώνεται από το λογότυπο-υπογραφή VAIO της Sony, που είναι χαραγμένο με διαμάντι. Το μινιμαλιστικό στυλ με τις ομαλές στρογγυλεμένες γωνίες ολοκληρώνεται από το καπάκι αλουμινίου και το στήριγμα για την παλάμη, ενώ τα ηχεία που είναι έξυπνα κρυμμένα μέσα στο μεντεσέ, χαρίζουν στην εμφάνισή του.
Με πολύ μεγάλη ταχύτητα και την υψηλή χωρητικότητα ενός υβριδικού HDD, το VAIO® Fit 15 εργάζεται σκληρά για την ψυχαγωγία σας. Πιο δυνατό από ένα συνηθισμένο HDD, το υβριδικό σύστημα ξεκινάει και ενεργοποιεί εφαρμογές σε κλάσματα του κανονικού χρόνου.
Δοκιμάστε να δημιουργήσετε βίντεο και μουσική με το προεγκατεστημένο λογισμικό Sony Imagination Studio™ VAIO® Edition, που περιλαμβάνει τέσσερις δυνατές εφαρμογές: τη Movie Studio Platinum, την ACID™ Music Studio, τη Sound Forge™ Audio Studio και τη DVD Architect™ Studio. Αφού δημιουργήσετε τα βίντεό σας, μπορείτε να τα απολαύσετε με ζωντανά χρώματα στην υπερ-ευκρινή οθόνη αφής Full HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια