ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Samsung ATIV Q με Windows 8-Android και 3200x1800

Τα αποκαλυπτήρια ενός νέου laptop με δυνατότητα φόρτωσης δύο λειτουργικών συστημάτων, προχώρησε σήμερα η Samsung σε προγραμματισμένη της εκδήλωση στο Λονδίνο.
Το ATIV Q είναι το πρώτο tablet της Samsung το οποίο μπορεί και τρέχει δύο από τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα της αγοράς, τα Windows 8 και το Android 4.2.2 Jelly Bean. Μάλιστα μέσω της λειτουργίας SideSync, μπορείτε να ανταλλάσσετε δεδομένα μεταξύ των δύο λειτουργικών.
Διαθέτει επίσης οθόνη 13.3' ιντσών με την απίστευτη ανάλυση 3200x1800 (275 PPI), κάτι που μας είχε προϊδεάσει είναι αλήθεια στο παρελθόν η εταιρεία. Διαθέτει ακόμα επεξεργαστή τελευταίας γενιάς Haswell, τον Core i5, 4GB RAM, 128GB SSD δίσκο αλλά και το γνωστό S-Pen. Για την αυτονομία η Samsung υποστηρίζει ότι μπορεί να φτάσει τις 9 ώρες.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Στον τομέα του form factor, το ATIV Q διαθέτει αρκετές ομοιότητες με το Aspire R7 και τα διάφορες μεταμορφώσεις που αυτό μπορεί να πάρει. Συγκεκριμένα μπορεί να μεταμορφωθεί σε tablet, laptop καθώς και το float mode κατά το οποίο η οθόνη βρίσκεται στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια