ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δωρεάν πλέον το Office για iPhone και Android smartphones

Στο περιθώριο των σημερινών ανακοινώσεων από τις οποίες ξεχώρισε η κυκλοφορία του Office για το iPad, η Microsoft αλλάζει την πολιτική της όσον αφορά την παρουσία της δημοφιλούς σουίτας εφαρμογών στο iPhone και το Android όπου πλέον θα διατίθεται δωρεάν.
Μέχρι πρότινος η έκδοση του Office για το iPhone αλλά και τα Android smartphones απαιτούσε λογαριασμό στην cloud υπηρεσία Office 365 αφού μόνο έτσι ο χρήστης θα μπορούσε όχι μόνο να εμφανίσει τα έγγραφα του αλλά και να τα επεξεργαστεί. Ο περιορισμός αυτός πλέον δεν ισχύει και με μόνη προυπόθεση ότι δεν προορίζεται για επαγγελματική χρήση, ο χρήστης μπορεί όχι μόνο να εμφανίσει τα έγγραφα του στο smartphoen του αλλά και να επεξεργαστεί όποια από αυτά επιθυμεί αν και με λίγα εργαλεία στη διάθεση του.
Με την κίνηση αυτή η Microsoft φαίνεται να διαφοροποιεί την πολιτική της σε σχέση με τα tablets, δεδομένου ότοι οι κύριοι ανταγωνιστές της όπως η Apple και η Google προσφέρουν ήδη σχετικές δωρεάν εφαρμογές όπως το iWork στην περίπτωση του iPhone και το QuickOffice στις τελευταίες εκδόσεις του Android.

 Download: Office Mobile για iPhone
 Download: Office Mobile για Android

Δεν υπάρχουν σχόλια