ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H SeaSonic παρουσίασε τη ναυαρχίδα των τροφοδοτικών της, το Prime Titanium


Μία από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τροφοδοτικών η SeaSonic παρουσίασε τη νέα σειρά τροφοδοτικών Prime Titanium η οποία είχε αρχικά ανακοινωθεί στην φετινή CES. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει τροφοδοτικά των 850W, 750W, 650W και 600W.

large.53a.jpg

εταιρία παρουσίασε το μοντέλο των 850W στην Computex 2015. Όπως προδίδει και το όνομα το τροφοδοτικό αυτό έχει πιστοποίηση αποδοτικότητας 80 Plus Titanium. Το τροφοδοτικό αυτό έχει μία από τις χαμηλότερες τιμές του φαινόμενου ripple, το οποίο με απλά λόγια είναι μία κυμάτωση στο ρεύμα, η οποία παράγεται κατά τη μετατροπή του από εναλλασσόμενου σε συνεχές, και είναι σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μόλις στα 20 mV.

large.MG_1934.jpglarge.85006.jpg

Το Prime Titanium 850W έχει δυνατότητα συνεχούς παροχής τάσης για διακοπές ρεύματος μέχρι και 30 ms, προστατεύοντας έτσι το σύστημά μας από μικροδιακοπές πχ. κατά τη διάρκεια καταιγίδων.

Ο υβριδικός ανεμιστήρας του στα 140 mm ξεκινάει μετά από ένα συγκεκριμένο φορτίο, καθιστώντας το αθόρυβο, όταν δεν είναι φορτωμένο το σύστημα. To Prime Titanium διαθέτει modular καλωδίωση με αρκετά καλώδια για να τροφοδοτήσει μέχρι και τρεις κάρτες γραφικών και μία μητρική με δύο βύσματα των 8-pin EPS.

1 σχόλιο:

  1. YoBit lets you to claim FREE CRYPTO-COINS from over 100 unique crypto-currencies, you complete a captcha one time and claim as much as coins you can from the available offers.

    After you make about 20-30 claims, you complete the captcha and keep claiming.

    You can click on claim as much as 50 times per one captcha.

    The coins will held in your account, and you can convert them to Bitcoins or USD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή