ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα σειρά τροφοδοτικών Performance A+ από την Xilence


Η Xilence ανανέωσε την σειρά τροφοδοτικών της Performance A, ανακοινώνοντας την νέα έκδοση Performance A+. Η νέα σειρά A+ περιλαμβάνει πέντε νέα μοντέλα τα οποία υπόσχονται άριστες επιδόσεις, χαμηλό θόρυβο και υψηλή ενεργειακή απόδοση και είναι κατάλληλα για χρήση σε απαιτητικά συστήματα όπως gaming PCs.

Η Xilence χρησιμοποιεί DC/DC τεχνολογία στην νέα της σειρά Performance A+, ώστε να εξασφαλίσει σταθερότητα και ενεργειακή απόδοση. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία συντελείται μόνο μία μετατροπή από εναλλασσόμενο ρεύμα σε 12V συνεχές, κάτι που συντελεί στην αύξηση της ενεργειακής απόδοσης. Επιπλέον εξασφαλίζεται άριστη σταθερότητα και από την ορθότερη ρύθμιση των άλλων τάσεων. Σε συνδυασμό και με κατανάλωση μόλις 0,25W σε κατάσταση αναμονής, η νέα σειρά Performance A+ καταφέρνει να εξασφαλίσει πιστοποίηση 80 PLUS Bronze.

large.57489f8045ded_xilencePerformanceA830W.jpg

Ο ανεμιστήρας των 120 χιλιοστών που χρησιμοποιεί η νέα σειρά, είναι ιδιαίτερα αθόρυβος στην λειτουργία του, χάση και στην κατάλληλη σχεδίαση του εσωτερικού των τροφοδοτικών, η οποία επιτρέπει την πιο εύκολη ροή του αέρα. Τέλος, τα τροφοδοτικά είναι εφοδιασμένα και με τα κατάλληλα κυκλώματα προστασίας, ώστε να εξασφαλίσουν ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία.

Η νέα σειρά είναι άμεσα διαθέσιμη. Τα διαθέσιμα μοντέλα με τις αντίστοιχες προτεινόμενες τιμές λιανικής τους είναι τα εξής:
430W - €39.50
530W - €44.50
630W - €54.50
730W - €62.50
830W - €79.50.

Δεν υπάρχουν σχόλια