ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το HongMeng OS της Huawei διαθέσιμο από Οκτώβριο

Συνεχίζονται να έρχονται πληροφορίες για το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα της Huawei, για το οποίο γίνονται τεράστιες προσπάθειες από την εταιρεία με σκοπό να είναι έτοιμη το φθινόπωρο. Σύμφωνα με τη Global Times, η Huawei έχει τη στήριξη των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας στην Κίνα, με τις Tencent, BBK (OPPO, Vivo) και άλλους να στέλνουν υπαλλήλους τους στα κεντρικά της Huawei με σκοπό να δοκιμάσουν το HongMeng OS! 
Τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών είναι άκρως εντυπωσιακά (αν τα πιστέψουμε βέβαια...), καθώς αναφέρουν πως το νέο λειτουργικό σύστημα είναι σημαντικά ταχύτερο από το Android OS, μια βελτίωση της τάξης του 60%. 
 Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι το HongMeng OS (aka Ark OS) θα αποτελέσει ένα ενιαίο λειτουργικό σύστημα που θα αντικαταστήσει τόσο το Android OS, όσο και το Windows OS σε smartphones, tablets, laptops, set-top boxes κ.ά. συσκευές. Από επίσημα χείλη δεν έχουμε κάποια ενημέρωση, αλλά μπορούμε να καταγράψουμε την εκτίμηση του αναλυτή Guo Mingxi της Tianfeng International, ο οποίος πιστεύει πως το λανσάρισμα θα γίνει τον Οκτώβριο, αλλά όχι στη σειρά Huawei Mate 30. Η αρχή θα γίνει με τα entry-level και mid-range smartphones που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας, διότι δεν θα προλάβουν να είναι έτοιμη για τα standards των Δυτικών αγορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια