ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η HP λανσάρει τον πρώτο laser εκτυπωτή με ενσωματωμένα δοχεία

Η HP Inc. ανακοίνωσε την εισαγωγή δύο εκτυπωτών υψηλής απόδοσης, του HP Neverstop Laser που είναι σχεδιασμένος για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων καθώς και την επανασχεδιασμένη σειρά για το σπίτι HP Smart Tank.
Το μηχάνημα HP Neverstop Laser είναι ένας εντελώς νέος laser εκτυπωτής, ταχείας επαναφόρτισης που βοηθά τους επιχειρηματίες να σταματήσουν να χάνουν χρόνο με διακοπές λειτουργίας. Με το πρώτο στο είδος του σύστημα τροφοδοσίας γραφίτη που επιτρέπει στους χρήστες να αντικαθιστούν τον γραφίτη σε δευτερόλεπτα, ο HP Neverstop Laser εξασφαλίζει ότι οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων μπορούν να διατηρήσουν τον γρήγορο ρυθμό της επιχείρησής τους – ενώ αποκομίζουν τη μέγιστη αξία από τον εκτυπωτή τους.
Σχεδιασμένος με γνώμονα τη βιωσιμότητα ο HP Neverstop Laser κατασκευάζεται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 25% από ανακυκλωμένο πλαστικό ενώ το kit επαναγεμίσματος του δοχείου γραφίτη αποτελείται από 75% ανακυκλωμένο πλαστικό. Τα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:
• 5.000 σελίδες χωρίς διακοπή
• Επαναγέμιση δοχείου σε δευτερόλεπτα, χωρίς καμία ακαταστασία
• Αυθεντική ποιότητα HP και έως και 80% εξοικονόμηση κόστους στον αυθεντικό γραφίτη HP
• Συνδεσιμότητα και εργασία εν κινήσει με την εφαρμογή εκτύπωση για κινητές συσκευές HP Smart App


Παράλληλα, λανσάρεται και το επανασχεδιασμένο HP Smart Tank, με την καλύτερη στην κατηγορία της εμπειρία τεχνολογίας ενσωματωμένου δοχείου μελάνης. Σχεδιασμένο για χρήστες με πολυάριθμες ανάγκες εκτύπωσης στο σπίτι και στο γραφείο, το HP Smart Tank αναδεικνύει μια νέα εποχή της τεχνολογίας ενσωματωμένου δοχείου μελάνης που παρέχει εργαλεία εξοικονόμησης χρόνου και εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης.
Οι βασικές λειτουργίες της σειράς HP Smart Tank 500/600 περιλαμβάνουν:
• Εκτύπωση 18.000 μαύρων και 8.000 έγχρωμων σελίδων άμεσα, με το άνοιγμα του κουτιού, χωρίς καμία διακοπή – Μελάνη για εκτυπώσεις έως και για 3 έτη μέσα στην συσκευασία
• Έως και 38% υψηλότερη ταχύτητα εκτύπωσης και ταχύτερη σύνδεση με dual band Wi-Fi
• Σχεδίαση με ενσωματωμένο δοχείο μελάνης με αυτόματο αισθητήρα που σας ειδοποιεί πριν τελειώσει η μελάνη και εργασία εν κινήσει με την εφαρμογή εκτύπωση για κινητές συσκευές HP Smart App.

Ο εκτυπωτής HP Neverstop Laser θα λανσαριστεί πρώτα στη Ρωσία και σε επιλεγμένες χώρες στην περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, τον Ιούλιο του 2019. Το νέο HP Smart Tank θα λανσαριστεί τον Αύγουστο σε όλες τις αγορές της περιοχής EMEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια