ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

OLED τηλεοράσεις της LG με υποστήριξη NVIDIA G-Sync

Με αρκετά διαφορετικά specs από μια τυπική του είδους της, η LG ανακοίνωσε μια νέα OLED τηλεόραση για ατελείωτο gaming στο σαλόνι.
Πιο συγκεκριμένα έχουμε να κάνουμε με μερικά επιπλέον μοντέλα που προστίθενται στο φετινό lineup της εταιρίας και τα οποία θα περιλαμβάνουν το χαρακτηριστικό G-Sync της NVIDIA. Αυτό σημαίνει ότι στα specs θα δούμε υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης από τα κλασικά 60Hz και στη περίπτωση των πέντε συνολικά μοντέλων θα βρούμε αριθμούς μέχρι και τα 120Hz σε ανάλυση 4K (UHD).
Παράλληλα όπως πολλές τηλεοράσεις αυτής της κατηγορίας διαθέτει και υποστήριξη για HDR περιεχόμενο ενώ παρά το γεγονός ότι κατατάσσεται στις OLED, το input lag του panel είναι σε αξιοπρεπή επίπεδα, περί τα 6ms για περιεχόμενο στα 1440p και τα 13ms σε 4K, τιμές που δε θα προβληματίσουν κατά το gaming, πόσο μάλλον στη θέαση ταινιών. Οι G-Sync compatible τηλεοράσεις της LG θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θα φέρουν ένα σχετικό διακριτικό στη συσκευασία τους. Σημειώνεται ότι οι ήδη υπάρχουσες φετινές OLED TVs της εταιρίας θα πάρουν την υποστήριξη με ένα απλό firmware update κάτι που σημαίνει ότι στο εσωτερικό δεν υπάρχει το σχετικό module που βρίσκεται σε πολλά άλλα G-Sync certified monitors της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια