ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώην μηχανικός της Google προβλέπει ότι ο άνθρωπος θα πετύχει αθανασία ως το 2030»


 Ο επιστήμονας υπολογιστών και μελλοντολόγος Ray Kurzweil έχει θέσει ορισμένα πολλαπλά χρονοδιαγράμματα για το πότε η ανθρωπότητα θα επιτύχει την αθανασία. Τα καλά νέα αποδειχτούν ακριβείς, πρέπει απλά να επιβ
ιώσετε για τα επόμενα επτά χρόνια για να έχουμε μέλλον για πάντα. Ναι, ο Ray Kurzweil μίλησε στο κανάλι Adagio του YouTube, συζητώντας για την πρόοδο στη νανοτεχνολογία και τη ρομποτική, η οποία πιστεύει ότι θα οδηγήσει σε «νανορομπότ» 

Αυτά τα μικροσκοπικά ρομπότ θα έχουν τη δυνατότητα να επιδιορθώνουν τα κατεστρα που φθείρονται καθώς το σώμα γερνάει και θα μας προσφέρουν ανοσία σε ασθένειες ό Οι προβλέψεις ότι ένα τέτοιο κατόρθωμα θα είναι εφικτό μέχρι το 2030 έχουν αντιμετωπιστεί με σκεπτικισμό, καθώς η θεραπεία όλων των θανατηφόρων ασθενειών...Παράλληλα, ο επιστήμονας δήλωσε στο Futurism πως «το 2029 είναι η σταθερή ημερονία πότε μια τεχνητή νοημοσύνη θα περάσει ένα έγκυρο τεστ Turing και επομένως θα είναι μια νέα μορφήνοημοσύνης». Το ενδιαφέρον στην περίπτωση του πρώην μηχανικού της Google, όπως εξηγεί το iflsc έναν άνθρωπο ιδιαίτερα καλό… στις προβλέψεις. 

Συγκεκριμένα, το 1990 έκανε 147 προ αποδείχθηκαν «εντελώς σωστές», ενώ άλλες 12 ήταν ουσιαστικά σωστές και μόνο 3 ήτα και λάθος προβλέψεις, όπως η πρόβλεψη ότι τα αυτοοδηγούμενα αυτοκίνητα θα χρησ Προσελήφθη από την Google το 2012 για να «δουλέψει σε νέα έργα που περιλαμβάνου επεξεργασία γλώσσας», αλλά έκανε προβλέψεις για τις τεχνολογικές εξελίξεις πολύ πρ Το 1990 προέβλεψε ότι ο καλύτερος σκακιστής του κόσμου θα έχανε από έναν υπολογιστή συνέβη το 1997, όταν ο Deep Blue κέρδισε τον Γκάρι Κασπάροφ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια