ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Acer Aspire V5 και Aspire V7 Series, νέα Windows 8 laptops

Η Acer ρίχνει στην αγορά τη νέα σειρά Aspire V5 και Aspire V7 Series που αποτελείται από Windows 8 laptops με πλήθος χαρακτηριστικών και μοντέλων που σκοπεύουν να καλύψουν τις ανάγκες για καθημερινή χρήση αλλά και απαιτητικές εργασίες.  το εντυπωσιακό Acer Aspire R7 και το πρώτο convertible ultrabook Aspire P3, η Acer δε σταματάει εκεί. Στη νέα σειρά V θα συναντήσετε τα Aspire V5 και Aspire V7 laptops με Windows 8 με ανανεωμένα χαρακτηριστικά κυρίως στα εσωτερικά τους μέρη και φυσικά στην οθόνη αφής (touch screen).
Μετά από
Όλα τα μοντέλα της σειράς Acer Aspire V5 έρχονται σε 3 διαφορετικά μοντέλα οθόνης εκ των οποίων ορισμένα με οθόνη αφής και backlit φωτισμό πλήκτρων. Επίσης, διαθέτουν το Acer Converter Port που θα κάνει ακόμη πιο εύκολη τη σύνδεση του laptop με εξωτερική οθόνη, σκληρό δίσκο, router, κλπ. και σε ορισμένα μοντέλα συμπεριλαμβάνεται ένα καλώδιο converter που υποστηρίζει VGA, USB και RJ45 συνδέσεις.

ACER ASPIRE V5 SERIES ΜΕ ΟΘΟΝΗ 11.6”

Τα Acer Aspire V5 Series laptops αποτελούν τα «μικρά» μοντέλα της νέας σειράς, ικανά ωστόσο να καλύψουν τις ανάγκες για καθημερινή χρήση του υπολογιστή με internet, μουσική, ταινίες, Office, email, κλπ. Εκτός από την οθόνη 11.6” με ανάλυση 1366 x 768 pixels, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής επεξεργαστή ανάμεσα στον AMD dual (A4) ή quad-core (A6 Temash) καιστην τελευταία γενιά των Intel Core i7, Core i5 και Core i3. Επίσης, ανάλογα με το μοντέλο, η μνήμη RAM μπορεί να φτάσει τα 6GB και η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου το 1TB.

ACER ASPIRE V5 SERIES ΜΕ ΟΘΟΝΗ 15.6” Η 14”

Τα συγκεκριμένα μοντέλα διαθέτουν ανάλυση οθόνης 1366 x 768 ή full HD 1080p 1920 x 1080 pixels με τεχνολογία IPS. Όπως συμβαίνει με το μικρότερο μοντέλο της σειράς, υπάρχει και εδώ η επιλογή ανάμεσα στους επεξεργαστές τελευταίας γενιάς AMD ή Intel, κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce GT7XXM series ή AMD Radeon HD8750 και 4 ηχεία για ακόμη καλύτερη ακρόαση με υποστήριξη Dolby Home Theater.
Acer Aspire V5 και Aspire V7 Series, νέα Windows 8 laptops

ACER ASPIRE V7 SERIES ULTRABOOKS

Η σειρά Acer Aspire V7 αποτελείται από ultrabooks που διαθέτουν παρόμοιο σχεδιασμό με τα laptops της σειράς V5 και έρχονται με ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία χαρακτηριστικών στο εσωτερικό τους μέρος όπως Intel επεξεργαστές τελευταίας γενιάς, SSD, Acer Theft Shield, Acer Converter Port και WiDi για ασύρματη σύνδεση του ultrabook με την τηλεόραση του σπιτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια