ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κερδίζει έδαφος ο Internet Explorer 10


Ο Απρίλιος ήταν ο πρώτος πλήρης μήνας που ο MSInternet Explorer 10 ήταν διαθέσιμος για ταWindows 7, ενώ διατέθηκαν και οι νέες εκδόσεις των Firefox και Chrome, 20 και 26 αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Net Applications κερδισμένοι την Απρίλιο, εκτός από την έκδοση 10του Internet Explorer η οποία διπλασίασε το ποσοστό της (μειώνοντας αυτό της έκδοσης 9), εξαιτίας της διαθεσιμότητάς τηςστα Windows 7, ήταν ο Firefox και ο Safari, ενώ ο Chrome είχε μικρές απώλειες.
Οι αυξομειώσεις στα ποσοστά των browser πάντως δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντικές και κυμάνθηκαν από 0,01 έως 0,1%.
Σε σχέση με τον Μάρτιο, ο Internet Explorer κέρδισε ποσοστό 0,02% ο Firefoxεπίσης αύξησε το ποσοστό του κατά 0,09% και ο Chrome έχασε ένα ποσοστό της τάξης του 0.1%. Ο Safari κέρδισε 0.07% και ο Opera είχε οριακή πτώση 0,01%.
Ο Internet Explorer εξακολουθεί να είναι ο δημοφιλέστερος browser σε παγκόσμιο επίπεδο με το ποσοστό του πάντως του τελευταίους μήνες να κυμαίνεται γύρω στο 55% δείχνοντας στασιμότητα, ή σταθερότητα, αναλόγως πως το ερμηνεύει καθένας. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Firefox με ποσοστό 20,3% ενώ ο Chrome με16,35% ακολουθεί στην τρίτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια