ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Foxconn και Mozilla λανσάρουν και tablet με Firefox OS

Η Mozilla και η Foxconn ανακοίνωσαν επίσημα τη συνεργασία τους και επιβεβαίωσαν πως εργάζονται για να διαθέσουν στην αγορά τουλάχιστον 5 συσκευές με Firefox OS, μεταξύ αυτών και ένα tablet.
Στην εκδήλωση των δύο εταιρειών που έγινε σήμερα στην έκθεση Computex2013 στην Ταϊπέι αποκαλύφθηκε ένα νέο πρωτότυπο tablet το οποίο σχεδιάστηκε για λογαριασμό κάποιου κατασκευαστή του οποίου δεν ανέφεραν το όνομά, ούτε και επιπλέον πληροφορίες για τη συσκευή.
Foxconn και Mozilla σημείωσαν πως η συνεργασία τους δεν θα περιοριστεί σταsmartphones και τα tablets αφού η χρήση του Firefox OS θα μπορούσε να επεκταθεί ακόμη και σε τηλεοράσεις.
Η συγκεκριμένη συνεργασία αποκτά ιδιαίτερη σημασία Foxconn, αφού αποτελεί στοίχημα η ενεργοποίησή της ως κατασκευαστή που εμπλέκεται και στο σχεδιασμό συσκευών και όχι ως απλού συναρμολογητή. Από την εταιρεία πάντως δήλωσαν πως δεν θα διαθέσουν στην αγορά συσκευές με την επωνυμία τους.
Για την εταιρεία η εξεύρεση νέων επιχειρηματικών μοντέλων είναι σημαντική και για το λόγο πως η Apple έχει μειώσει τις παραγγελίες της προς αυτή και δεν την αντιμετωπίζει πλέον ως το βασικό της συνεργάτη για τη συναρμολόγηση των προϊόντων της. pathfinder.

Δεν υπάρχουν σχόλια