ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το tablet Dell XPS 10 με Windows RT στην ελληνική αγορά

Η Dell ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Dell XPS 10στην ελληνική αγορά, ενός προϊόντος σχεδιασμένο για χρήστες που μετακινούνται συχνά και απαιτούν ένα ευέλικτο tabletνέας γενιάς.
Το Dell XPS 10 προσφέρει μια εμπειρία που συνδυάζει την ευελιξία του tablet με την παραγωγικότητα ενός laptop, ενώ παράλληλα επιτρέπει την ομαλή μετάβαση μεταξύ εργασίας και διασκέδασης για τη δημιουργία, αλλά και την πλοήγηση σε περιεχόμενο.
Ως μέλος της οικογένειας προϊόντων XPS διακρίνεται για τη σχεδίαση υψηλής αισθητικής με χρήση λεπτομερειών σε φινίρισμα αλουμινίου, χρήση ανθεκτικού γυαλιού Gorilla Glass σε όλη την επιφάνεια της οθόνης και συνολικά λεπτές διαστάσεις και χαμηλό βάρος.
Τα πλεονεκτήματα του νέου tablet δεν περιορίζονται ωστόσο μόνο στην αισθητική. Γνωρίζοντας ότι πολλοί καταναλωτές επιδιώκουν τη μέγιστη παραγωγικότητα, η Dell σχεδίασε το XPS 10 με HD multi-touch οθόνη και δυνατότητα split screen - ιδανική για την εκτέλεση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα.
Παράλληλα με την προαιρετική προσθήκη του keyboard docking stationυπάρχει πρόσβαση σε πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, touchpad, θύρες microUSBHDMI, micro SD και micro SIM, ηχεία stereo, αλλά και σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας που φθάνει έως και τις 19 ώρες* - χαρακτηριστικά που μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα.
Το Dell XPS 10 υποστηρίζεται από το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows RT και από διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm αρχιτεκτονικής ARM για να παρέχει απρόσκοπτη λειτουργία και εκκίνηση σε δευτερόλεπτα.
Επιπλέον, το Dell XPS 10 διαθέτει προεγκατεστημένους οδηγούς για τους περισσότερους εκτυπωτές, ποντίκια και οθόνες, ώστε να είναι έτοιμο να λειτουργήσει σχεδόν σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Τα ενσωματωμέναχαρακτηριστικά ασφάλειας του συστήματος διασφαλίζουν τα αρχεία και ταπροσωπικά δεδομένα κατά τη σύνδεση του Dell XPS 10 σε δίκτυο.
Οι end-to-end λύσεις τεχνολογίας της Dell με επεξεργαστές αρχιτεκτονικής ARM και λειτουργικό σύστημα Windows RT δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ενσωματώσουν και να διαχειριστούν με ασφάλεια το Dell XPS 10 στα δίκτυά τους. pathfinder.

Δεν υπάρχουν σχόλια