ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Z87A-GD65: Η MSI παρουσιάζει τη νέα gaming μητρική της!

Στο 33ο έτος της και ως η μεγαλύτερη B2B (Business to Business) έκθεση υπολογιστών της Ασίας, η Computex Taipei 2013 θα ανοίξει τις πόρτες της στις 4 Ιουνίου. Σήμερα αποκαλύφθηκε η λίστα των νικητών των Best Choice Award, η επίσημη απονομή της Computex Taipei. Η Z87-GD65 gaming μητρική της MSI και το Funtoro HD MOD (Media on Demand) σύστημα ψυχαγωγίας και διασκέδασης με υπερηφάνεια ξεχώρισε από πάνω από 400 διαγωνιζόμενους. Η μόνη που κέρδισε Golden Award στην κατηγορία IC & Components, η Z87-GD65 gaming motherboard λάμπει κυριολεκτικά με κάθε τρόπο και αποδεικνύει πως η MSI είναι μια πραγματική πρωτοπόρος των mid-range/high-end μητρικών.
Το Best Choice Award ήταν πάντα επικεντρωμένο στη λειτουργικότητα, την καινοτομία και το δυναμικό της αγοράς ως οι κύριες κατευθυντήριες γραμμές κρίσης. Φέρνοντας την Z87-GD65 gaming στην προσοχή των θαυμαστών του gaming όλου του κόσμου, η Best Choice Golden Award τονίζει επίσης τη βιομηχανική και την επίσημη επιβεβαίωση προς την τεχνολογική καινοτομία της MSI και τις δυνατότητες σχεδιασμού. Το MOD HD σύστημα ενσωματώνει infotainment και τηλεματική σε ένα πακέτο και είναι σαφώς η καλύτερη επιλογή για πολυμέσα ψυχαγωγίας σε μαζική μεταφορά.
Z87-GD65 gaming, η Νο. 1 και μoναδική Best Choice Golden Awarded μητρική
Η Z87-GD65 gaming μητρική είναι η τελευταία κοινή προσπάθεια της MSI και της FNatic​​, η παγκοσμίου φήμης πρωταθλήτρια ομάδα gaming. Εδραιώνοντας το Intel 8 series chipset και το Killer E2205 Game Networking, η Z87-GD65 gaming εξαλείφει αποτελεσματικά την καθυστέρηση που προκαλείται από σφάλματα και αυτόματα δίνει προτεραιότητα στην κίνηση του παιχνιδιού. Οι παίκτες θα βιώσουν ομαλή εμπειρία παιχνιδιού ακόμα και σε φορτωμένα δίκτυα. Όσο για τον ήχο, η πρωτοποριακή τεχνολογία Audio Boost ενισχύει σημαντικά την καθαρότητα του ήχου. Για να δώσει στους παίκτες το πλεονέκτημα στην ταχύτητα, η OC Genie 4, μια δεύτερη τεχνολογία overclocking, ενισχύει την απόδοση του συστήματος σε χρόνο μηδέν.
Funtoro HD MOD, η κορυφαία επιλογή Infotainment System
Το Funtoro HD MOD (Media on Demand) σύστημα αποτελεί μια πρωτιά στη βιομηχανία, καθώς ενσωματώνει την "Coach Multi-Touch" λειτουργία. Οι χρήστες έχουν το δικό τους προσωπικό χώρο, ο καθένας εξοπλισμένος με 7 ή 10 ιντσών οθόνη αφής. Μια ποικιλία από πολυμέσα ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων HD ταινιών, μουσικής, φωτογραφιών, Android παιχνιδιών, ζωντανού FM ραδιοφώνου, δορυφορικής τηλεόρασης και υπηρεσιών web, είναι προσβάσιμα μέσω της οθόνης αφής. Μέχρι στιγμής, αυτή η σειρά προϊόντων έχουν περάσει την TS-16949 πιστοποίηση, που είναι απαραίτητη για την είσοδο στην ΟΕ αγορά. Παραγγελίες αγορών από παγκοσμίου φήμης κατασκευαστές αυτοκινήτων δείχνουν, επίσης, την επιβεβαίωση προς την ποιότητα των προϊόντων της Funtoro. Με το Νο. 1 μερίδιο αγοράς στην παγκόσμια αγορά, η Funtoro είναι σίγουρα η κορυφαία μάρκα συστημάτων infotainment.

Δεν υπάρχουν σχόλια