ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ZOTAC GTX 760 & GTX 760 AMP: Δύο νέες GTX 760

ZOTAC μια μεγάλη κατασκευάστρια εταιρία καρτών γραφικών και μητρικών καρτών αποκάλυψε τις δικές της GTX 760 υλοποιήσεις. Οι ZOTAC GTX 760 και GTX 760 AMP! Edition επιτρέπουν στους gamers να απολαύσουν την καλύτερη ποιότητα εικόνας με τις μέγιστες επιδόσεις που παρέχει η Nvidia GeForce GTX 760
Carsten Berger - senior director δήλωσε ότι "Τα παιχνίδια της τελευταίας γενιάς ωθούν τα πάντα στα όρια του οπτικού ρεαλισμού και οι νέες ZOTAC GTX 760 series, μπορούν να παραδώσουν eye candy οπτικά εφέ διατηρώντας παράλληλα υψηλά frame rates στις υψηλότερες ρυθμίσεις ποιότητας κάθε παιχνιδιού"
Και οι δύο υλοποιήσεις της ZOTAC έρχονται με factory-overclocked χρονισμούς, βασίζονται στον tweaked 28nm GK104 Kepler core, και υποστηρίζουν την νέα τεχνολογία που επρόκειτο να παρουσιάσει η NVIDIA τους προσεχείς μήνες - ShadowPlay. Η ShadowPlay τεχνολογία εκμεταλλεύεται την hardware-accelerated video transcoding τεχνολογία και καταγράφει τα τελευταία 20 λεπτά του gameplay σας, δίνοντας σας την δυνατότητα να το μοιραστείτε με τους φίλους σας χωρίς να επηρεάζονται οι επιδόσεις κατά την ώρα του παιχνιδιού. 
Τέλος, οι ZOTAC GTX 760 και ZOTAC GTX 760 AMP! Edition κάρτες θα γίνουν διαθέσιμες σύντομα χωρίς να ξέρουμε τις προτεινόμενες τιμές τους. Πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια