ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα σειρά Satellite P της Toshiba

Στοχεύοντας σε χρήστες laptop που χρειάζονται υψηλή τεχνολογία, εξελιγμένες εφαρμογές υπολογιστή και ψυχαγωγίας, η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε την νέα προηγμένη σειρά φορητών υπολογιστών Satellite P. Τα συγκεκριμένα laptop είναι τα πιο κατάλληλα για χρήστες που εκτιμούν τις υψηλές επιδόσεις των φορητών υπολογιστών. Η σειρά P προσφέρει λειτουργίες τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και είναι κατάλληλες για εφαρμογές που καταναλώνουν πολύ ενέργεια. Τα συγκεκριμένα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε δύο μεγέθη; το ελαφρύ 39.6 cm (15.6”) P50/P50t με ή χωρίς οθόνη αφής, και την εκδοχή οθόνης διαστάσεων 43.9 cm (17.3”) P70. Οι Ευρωπαϊκές πωλήσεις της νέας σειράς Satellite P θα ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2013.

Τα πρώτα laptop με υποστήριξη Ultra HD
«Με τη νέα σειρά laptop Satellite P, θα αποδείξουμε για μία ακόμη φορά την αφοσίωσή μας να εξυπηρετούμε απαιτητικούς χρήστες προσφέροντάς τους την απόλυτη ψυχαγωγία HD και τα τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά πολυμέσων» δήλωσε ο κ. Βασίλης Σύκαλος, Country Manager της Toshiba, Greece and Cyprus, Digital Products & Services. Η νέα σειρά P προσφέρει μοντέρνα χαρακτηριστικά, όπως Ultra HD (UHD) που υποστηρίζει τη θύρα εξόδου HDMI® σε κάποια μοντέλα. Τα χαρακτηριστικά αυτά μετατρέπουν και μεταφέρουν περιεχόμενο UHD από τον υπολογιστή σε εξωτερική UHD-συμβατή τηλεόραση, όπως η πρόσφατα ανακοινωμένη σειρά L9 της Toshiba. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι χρήστες μπορούν τώρα να απολαύσουν μία νέα γενιά παιχνιδιών υπολογιστή, που είχαν δημιουργηθεί αρχικά σε UHD, σε ανάλυση τέσσερις φορές υψηλότερη από τη συμβατική ανάλυση Full HD. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τις φωτογραφίες και τα video δημιουργημένα σε UHD, που είναι αποθηκευμένα στο laptop, σε όλο τους το μεγαλείο. Χάρη στους επεξεργαστές υψηλής ποιότητας με dedicated γραφικά, όλα τα μοντέλα της σειράς P είναι ιδανικά για απαιτητικές εφαρμογές, όπως τα παιχνίδια υπολογιστή που έχουν ρυθμίσεις που μεταβάλλονται γρήγορα ή επεξεργάσιμα home videos σε ανάλυση HD.
  Φινίρισμα αλουμινίου
Η σειρά Satellite P έρχεται στο νέο ενοποιημένο design των προϊόντων της Toshiba με τις λείες, στρογγυλοποιημένες γωνίες και το χαρακτηριστικό power button. Η εκδοχή P50t είναι εξοπλισμένη με μια εύχρηστη οθόνη αφής και υποστήριξη swipe. Όλες οι εκδοχές έρχονται με ένα click touchpad που είναι ιδανικό για πλοήγηση στην επιφάνειας χρήσης του Windows 8, χωρίς τη χρήση της οθόνης αφής. Η premium ποιότητα της νέας σειράς Satellite P ενισχύεται περεταίρω από το εντυπωσιακό φινίρισμα αλουμινίου με αποχρώσεις χρωμίου στο πάνω μέρος του υπολογιστή. Το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό LED βοηθά την εισαγωγή κειμένου, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια