ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα Enermax υδρόψυξη για μέγιστες επιδόσεις

Θα κάνει την εμφάνιση της με δύο νέα μοντέλα για όλες τις ανάγκες.
Τα δύο νέα λοιπόν κιτ all in one υδρόψυξης θα είναι τα LIQTECH 120X και LIQTECH 240 και θα έρχονται με ένα νέο βελτιωμένο αλουμινένιο μπλόκ και βελτιωμένο ψυγείο που έρχεται με νέα seamless τεχνολογία στα πτερύγια του πουβελτιώνει την μεταφορά θερμότητας. Μαζί θα υπάρχουν και δύο Enermax Twister Pressure ανεμιστήρες σχεδιασμένοι για υψηλή πίεση με δυνατότητα λειτουργίας σε τρία επίπεδα στροφών, ενώ θα έχουν και αποσπώμενες λεπίδες για πιο εύκολο καθαρισμό.
Το LIQTECH 120X θα έρχεται με ένα ψυγείο των 120mm ενώ το μεγαλύτερο LIQTECH 240 με διπλό ψυγείο στα 240mm. Και τα δύο είναι κατασκευασμένα με τον νέο seamless τρόπο ένωσης των πτερυγίων με το κυρίως σώμα του ψυγείου, κάτι που προσφέρει 120% μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής ενώ το πλάτος διατηρείται μόλις στα 43mm.
Στο νέο μπλόκ τα νέα χαρακτηριστικά είναι η χρήση LED για τον φωτισμό κατά την διάρκεια της λειτουργίας και η τεχνολογία Shunt Channel Technology (SCT) που υπάρχει στα πτερύγια του μπλοκ. Σύμφωνα με την εταιρία επιτρέπει την καλύτερη ανάμιξη του υγρού ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η μεταφορά θερμότητας.
Τέλος οι ανεμιστήρες Enermax Twister Pressure έρχονται με δυνατότητα ρύθμισης σε τρία επίπεδα λειτουργίας, Silent: 600-1300 RPM, Performance: 600-2000 RPM και Overclock: 600-2500 RPM. Τα νέα LIQTECH 120X και LIQTECH 240 δεν χρειάζονται καθόλου συντήρηση και έρχονται εφοδιασμένα με το ψυκτικό υγρό. Το Enermax LIQTECH 120X (ELC-LT120X-HP) αναμένεται στην αγορά στο τέλος Οκτωβρίου ενώ το LIQTECH 240 (ELC-LT240-HP) στα μέσα Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια