ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Nvidia θα κυκλοφορήσει την GeForce GTX 960 στα 200 δολάρια




Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει εδώ στο thelab.gr, ότι η Nvidia ετοιμαζόταν πυρετωδώς για την παρουσίαση της νέας Geforce GTX 960 τον ερχόμενο Ιανουάριο, αλλά πλέον έχουμε στη διάθεσή μας ορισμένες νέες πληροφορίες για την κάρτα αυτή, συμπεριλαμβανομένου και της τιμής.
Συγκεκριμένα οι πληροφορίες θέλουν την κάρτα να κάνει το ντεμπούτο της στη τιμή των 200 δολαρίων, ενώ φημολογείται ότι θα καταφθάσει με πυρήναGM206. Δεν αποκλείεται να δούμε την εταιρεία να χρησιμοποιεί και μια τροποποιημένη έκδοση του GM204. Παράλληλα η κάρτα θα περιλαμβάνει 4GB μνήμης RAM με δίαυλο μνήμης 256-bit, αν και τελευταία λέγεται ότι θα διαθέτει 128-bit.

Η GTX 960 υπολογίζεται ότι θα κάνει το ντεμπούτο της στις 22 Ιανουαρίου και θα διαθέτει 1 Six Pin connector στα 150W TDP. Φυσικά, συνεργάτες της εταιρείας θα προσθέσουν στις υλοποιήσεις περισσότερους power connectors, προκειμένου να επιτραπούν οι χρονισμοί της κάρτας σε υψηλότερο επίπεδο. Το TDP των περίπου 150W, υποδεικνύει για άλλη μια φορά, το πόσο ενεργειακά αποδοτική είναι η αρχιτεκτονική Maxwell.

Πηγή άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια