ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ryanair σχεδιάζει την παροχή Wi-Fi στις πτήσεις της, ενδεχομένως δωρεάν


Η γνωστή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να εξοπλίσει δοκιμαστικά από φέτος, τον αεροπορικό της στόλο με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο Internet.
Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί μια σειρά από ένα σύνολο νέων μέτρων προκειμένου η εταιρεία να γίνει πιο ελκυστική στους επαγγελματίες ταξιδιώτες. Μόλις το περασμένο έτος, ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair, Michael O'Leary, ανέφερε πως αδικαιολόγητα η εταιρεία εξοργίζει τους πελάτες της. Άλλωστε η Ryanair διακρίνεται για την εξεύρεση τρόπων ώστε να επιβάλει πρόσθετες χρεώσεις στους επιβάτες της, με τον ίδιο τον O'Leary να αστειεύεται στο παρελθόν αναφέροντας ότι η εταιρεία του σκέφτεται να χρεώνει την επίσκεψη στις τουαλέτες του αεροσκάφους.

Πρόσφατα, η Ryanair άλλαξε στρατηγική, ανασχεδιάζοντας τον ιστότοπό της, περικόπτοντας τις επιπλέον χρεώσεις, επενδύοντας στο marketing και εισάγοντας την business class. Η τελευταία νέα προσθήκη αφορά την πιθανή διάθεση δωρεάν σύνδεσης στο Internet η οποία θα είναι χορηγούμενη από εταιρείες που εδρεύουν στη πόλη του τελικού προορισμού.

Όπως ξεκαθάρισε ο Chief Technology Officer της εταιρείας, John Hurley, το δωρεάν Wi-Fi θα παρέχεται δοκιμαστικά σε διαδρομές που πραγματοποιούν συχνότερα οι επαγγελματίες ταξιδιώτες, ενώ πιθανόν να μην υπάρχει χρέωση για απλή χρήση όπως έλεγχος των e-mail, κάτι που δεν θα ισχύει για πιο "βαριά" χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια