ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ASUS ανακοίνωσε την νέα σειρά Gaming περιφερειακών Cerberus


Η ASUS ανακοίνωσε σήμερα το Cerberus Gaming Keyboard, το Cerberus Gaming Mouse και το Cerberus Gaming Mouse Pad.
Το Cerberus Gaming Keyboard είναι ένα USB gaming πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό LED, και διαθέτει σχεδιασμό ο οποίος τον προφυλάσσει από πιτσιλίσματα υγρών και διαθέτει ακόμα και ειδική οπή από την οποία φεύγουν τα υγρά σε περίπτωση ατυχήματος και είναι κατασκευασμένο από ατσάλι SECC για να είναι ανθεκτικό και να αντέχει τη συνεχή σκληρή χρήση

95a

Το Cerberus Gaming πληκτρολόγιο διαθέτει ακόμα και λαστιχένια ποδαράκια για σταθερότητα και 12 ειδικά πλήκτρα για μακροεντολές εύκολα προσβάσιμα που επιτρέπουν στον χρήστη να δίνει εντολές με το πάτημα ενός κουμπιού.

95b

Το Cerberus Gaming Mouse είναι ένα άνετο και κομψό gaming ποντίκι, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν και αριστερόχειρες, με ρυθμιζόμενο DPI τεσσάρων τιμών που επιτρέπει τη ρύθμιση της ευαισθησίας ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Ένα LED δείχνει κάθε στιγμή την τρέχουσα ρύθμιση. Το Cerberus Gaming Mouse είναι βολικό για κάθε τρόπο πιασίματος και διαθέτει πλαϊνά λαστιχένια αντιολισθητικα τμήματα ώστε να μην γλιστράει από το χέρι σας ενώ παίζετε.

95c

Το Cerberus Gaming Mouse Pad συμπληρώνει το Cerberus Gaming Mouse για ακόμα περισσότερο έλεγχο στα παιχνίδια. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλεκτό ύφασμα, παρέχει στους gamers μια επιφάνεια που δίνει υψηλή ακρίβεια και έλεγχο.

Το νέο mouse pad της ASUS λειτουργεί με όλα τα ποντίκια με οπτικό ή laser αισθητήρα και παρέχει υψηλής ποιότητας gaming εμπειρία. Το Cerberus Gaming Mouse Pad είναι το αποτέλεσμα εκτενών δοκιμών από τους σχεδιαστές της ASUS, οι οποίοι σχεδίασαν ένα mouse pad που προσφέρει καλή αίσθηση, άνεση, και αντοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια