ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H BIOSTAR ανακοίνωσε τη νέα της μητρική RACING Z170GT7


Η BIOSTAR ανακοίνωσε τη ναυαρχίδα της σειράς μητρικών RACING, την Z170GT7.
Η νέα μητρική της BIOSTAR διαθέτει όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά της σειράς RACING συνδυασμένα με την τελευταία τεχνολογία στις μητρικές, όπως RACING IO armor, ανθρακονήματα στη ψύκτρα, τυπωμένη καρό σημαία στο μαύρο ματ PCB και χρώμα Titanium στα καλύμματα των εξόδων του ήχου.

Η BIOSTAR RACING Z170GT7 υποστηρίζει τους τελευταίους επεξεργαστές έκτης γενιάς της Intel και το Z170 chipset. Μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι και τέσσερα modules μνήμης DDR4 3200 (OC) φτάνοντας τα 64GB.

b23c6404 a827 458d 9da0 35b588623ae6

Διαθέτει επίσης την υλοποίηση BIOSTAR Hi-Fi audio για ακόμα καλύτερη εμπειρία στον ήχο. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν θύρα USB3.1 Type-C, SATA Express και PCI-e M.2. επιτρέποντας μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και αυξημένη συμβατότητα με άλλες συσκευές. Με την προστασία του Dual-BIOS παρέχει μεγαλύτερη προστασία στο BIOS από αποτυχημένες προσπάθειες αναβάθμισής του. Με έναν διακόπτη ο χρήστης μπορεί να αλλάξει μεταξύ των Bios chips.


H Biostar κατασκεύασε τη σειρά μητρικών RACING από την αρχή λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των gamers και των enthusiasts. Ο νέος αυτός σχεδιασμός αποτελεί το νέο Super 5 Design Concept:

Super Face – all new racing design theme for visual appeal
Super Power – powerful hardware design
Super Sound – signature BIOSTAR HI-FI audio experience
Super Easy – User-friendly design and accessible touch control
Super Fun – unique DIY concept for enthusiasts and modders


0b512a4d eb61 4754 b30c 051157b2c0ef

Η νέα σειρά διαθέτει την νέα Racing I/O Armor που προστατεύει το I/O panel και τα εξαρτήματα από σκόνη και στατικό ηλεκτρισμό. Μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας φωτιστικό εφέ με το λογισμικό της BIOSTAR Vivid LED DJ. Μπορείτε ακόμα να επεκτείνετε τα εφέ αυτά συνδέοντας τα δικά σας LED στο 5050 header που διαθέτει η νέα μητρική. Επίσης υπάρχει και ένας διακόπτης ο οποίος επιτρέπει στον χρήστη να αλλάξει από το Sports mode για αυξημένη απόδοση σε Eco mode για μικρότερη κατανάλωση.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή της BIOSTAR RACING Z170GT7 είναι στα 159 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια