ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Phanteks ανακοίνωσε δύο διπλά κουτιά


Η Phanteks αποκάλυψε μια παραλλαγή στο καλύτερο κουτί της το Enthoo Primo, συνεχίζοντας έτσι την νέα μόδα που θέλει δύο συστήματα στο ίδιο κουτί.
Το νέο λοιπόν διπλό κουτί με το όνομα Enthoo Primo Dual-System έχει χώρο για μία μητρική E-ATX και μία δεύτερη μητρική mini-ITX με τα δύο της slots να είναι κάθετα σε σχέση με τη βάση του κουτιού.

78b

Περιλαμβάνεται μία συσκευή Power Splitter που επιτρέπει στις δύο μητρικές να μοιράζονται το ίδιο τροφοδοτικό, δίνοντάς του την δυνατότητα να κλείνει το τροφοδοτικό όταν και τα δύο συστήματα κλείνουν και να ανοίγει όταν οποιοδήποτε από τα δύο συστήματα ξεκινήσει.

78c

Επεκτείνοντας αυτό το concept ακόμα περισσότερο η εταιρία παρουσίασε ένα πρότυπο κουτί με το όνομα "Project 916," το οποίο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά όπως αλουμίνιο και ενισχυμένο γυαλί και διαθέτει φωτισμό RGB και αρκετό χώρο για υδρόψυξη.

78d

Το Enthoo Primo Dual-System θα είναι διαθέσιμο τον Μάρτιο του 2016 με τιμή στα 260 δολάρια. Η Phanteks έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία του Project 916 για το τρίτο τρίμηνο του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια