ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα χαμηλού κόστους GT 710 από την Nvidia

Η σειρά 700 της Nvidia, αποκτάει άλλο ένα μοντέλο, με την προσθήκη της νέας GeForce GT 710. Η κάρτα η οποία βασίζεται στον πυρήνα GK208 αρχιτεκτονικής Kepler, έρχεται να προστεθεί ως άλλη μια χαμηλού κόστους επιλογή για αυτούς που ζητάνε μια κάρτα γραφικών κυρίως για απλή χρήση σε παλιά συστήματα που δεν διαθέτουν ικανοποιητικά ενσωματωμένα γραφικά ή και σε συστήματα που δεν διαθέτουν καθόλου ενσωματωμένα γραφικά στον επεξεργαστή ή το chipset της μητρικής.
.
Η νέα GT 710, όπως αναφέρθηκε, χρησιμοποιεί τον πυρήνα GK208 αρχιτεκτονικής Kepler με την GPU να διαθέτει 192 CUDA cores και να έχει συχνότητα λειτουργίας τα 954MHz. Το data bus της είναι εύρους 64bit και η μνήμη τύπου DDR3 με την συχνότητά της και την ποσότητά της, να εξαρτάται από τον εκάστοτε κατασκευαστή του κάθε μοντέλου. Οι έξοδοι εικόνας της κάρτας περιλαμβάνουν Dual DVI, VGA και HDMI 1.4a. Η GT 710 υποστηρίζει DirectX 11 και 12, OpenGL 4.5 και πλήθος αποκλειστικών τεχνολογιών της NVidia.

Επειδή η κάρτα έχει χαμηλή κατανάλωση, πολλές υλοποιήσεις δεν θα διαθέτουν ανεμιστήρα, οπότε η κάρτα θα αποτελεί επιλογή και για αυτούς που θέλουν απόλυτη ησυχία από το σύστημά τους.

Ήδη εταιρίες όπως η Palit, η MSI και η Manli, έχουν ανακοινώσει μοντέλα τους, ενώ και άλλες εταιρίες σύντομα αναμένεται να προβούν σε αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Palit GeForce GT 710
MSI GeForce GT 710
Manli GeForce GT 710
Gigabyte GeForce GT 710
ASUS GeForce GT 710

Με βάση το scan.co.uk, οι νέες GT 710 κάρτες θα είναι διαθέσιμες ήδη από σήμερα, σε τιμές που θα κυμαίνονται μεταξύ 26 και 36 λιρών Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια