ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο Eclipse P350X PC case για όλους

Η Phanteks ανακοίνωσε ένα νέο midi tower pc case, το οποίο εντάσσεται στην σειρά κουτιών Eclipse. Πρόκειται για το μοντέλο P350X το οποίο έρχεται να προσφέρει σχεδόν όλα όσα θα ήθελε ένας χρήστης σήμερα από το κουτί του σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. 
Το νέο P350X κοστολογείται στα 69,90 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο τόσο σε άσπρο, όσο και σε μαύρο χρώμα. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται το καθαρό εσωτερικό του, για ανεμπόδιστη ροή του αέρα και εύκολη τοποθέτηση των εξαρτημάτων, η δυνατότητα να φιλοξενήσει μητρική μεγέθους E-ATX(έως 280 χιλιοστά πλάτος), υποστήριξη για τοποθέτηση συστήματος υδρόψυξης έως και 240 χιλιοστών, το πλαϊνό παράθυρο από γυαλί υψηλής αντοχής, δύο USB 3.0 θύρες, αλλά και ο RGB φωτισμός του με ενσωματωμένο σύστημα ρύθμισης αυτού. 
Το Eclipse P350X είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και πλαστικό, έχει διαστάσεις 200 x 450 x 455 χιλιοστά και βάρος 6,4 κιλά. Η Phanteks συμπεριλαμβάνει στην συσκευασία έναν ανεμιστήρα των 120 χιλιοστών, καθώς και τέσσερα brackets, δύο για αποθηκευτικά μέσα των 3,5'' και δύο για αποθηκευτικά μέσα των 2,5''. Η εγγύηση που δίνει είναι διάρκειας 5 χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια