ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Extreme γραφικά στο μοναδικό MSI FX600MX

ΜΕΓΑΛΗ διαφορά κάνει στην πράξη η MSI η οποία μετά το Optimus -την τεχνολογία αλλαγής κυκλώματος γραφικών - αποκαλύπτει το νεο της δημιούργημα που ακούει πάντα στο νέο φορητό της FX600MX.
Το νέο MSI FX600FX ενσωματώνει επεξεργαστές Intel Core i3 και Core i5, προ-εγκατεστημένα Windows 7 Home Premium, μνήμη RAM μέχρι και 8GB τύπου DDR3 kαι σκληρούς δίσκους 320GB ή 500GB.
Το κύκλωμα γραφικών είναι το Nvidia GeForce 310M με δική του μνήμη 512MB, ενώ επιπλέον θα βρείτε και το ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών της Intel. Σε αυτό το σημείο φαίνεται πως η MSI διαφοροποιήθηκε, αφού θα βρείτε ένα control panel για την αλλαγή του κυκλώματος γραφικών το οποίο είναι ιδιαίτερα απλό και άμεσο, ενώ με την ευκαιρία αυτή δεν το αποκαλεί και Optimus. Στα ηλεκτρονικά του πάντως διαπιστώνετε άμεσα ότι θα βρείτε ένα DVD writer, δύο θύρες USB 2.0, card reader 4 σε 1, LAN gigabit, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, web camera με ανάλυση HD και τέλος μπαταρία έξι κελιών. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά ούτε και η τιμή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια