ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η μάχη των tablets το 2011

Η αγορά των tablets εξελίσσεται συνεχώς, με αρκετές εταιρίες (μεγάλες και μη) να εισέρχονται σε αυτή ελπίζοντας ότι θα κερδίσουν με τα προϊόντα τους τόσο το κοινό, όσο και την Apple, η οποία μέχρι στιγμής κυριαρχεί με το iPad.
Η ιστοσελίδα VoucherCodes.co.uk διενήργησε μία έρευνα σε 3.000 κατόχους tablet, και τα αποτελέσματα της μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω πλήρες γράφημα
KAI TA NEA ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ IPAD....
Θα λέγαμε ότι η αλουμινένια πλάτη του iPad δεν είναι καθόλου άσχημη. Δείχνει πολύ λεπτή αλλά και πολύ στιβαρή. Αλλά επίσης και σχετικά βαριά. Αυτό αποτελεί και την εξήγηση γιατί η Apple σκοπεύει να ντύσει στο μέλλον το iPad της με ανθρακονήματα;
Τα ανθρακονήματα είναι ελαφριά αλλά είναι και ευάλωτα σε γρατσουνιές αν δεν τα μεταχειριστεί κανείς καλά. Ίσως γι’ αυτό η Apple περιγράφει στην τελευταία πατέντα που κατέθεσε για το iPad ότι το κατασκευασμένο από ανθρακονήματα case θα ενισχύεται ώστε να μην παρουσιάζονται τέτοιας φύσης προβλήματα.
H Apple είχε κατοχυρώσει αυτή την πατέντα από το Μάιο του 2009, πριν ωστόσο αποκτήσει τα δικαιώματα της Liquid Metal τεχνολογίας. Η τελευταία συνδυάζει τη σταθερότητα και την αντοχή του τιτανιού και του ατσαλιού με τα πλεονεκτήματα των συνθετικών υλικών, όπως είναι η εξαιρετική πλαστικότητα και η απλή προσαρμοστικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια