ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Android στο desktop σου με το BlueStacks

Θα ήθελες να έχεις στην διάθεσή σου, όταν κάθεσαι σπίτι μπροστά στο laptop ή το desktop pc σου, όλες τις εφαρμογές από το Android που απολαμβάνεις; Να επισκέπτεσαι το Android Market με ευκολία; Προφανώς ναι. Αυτό υπόσχεται να κάνει το BlueStacks που ανακοίνωσε εχθές ότι κατόρθωσε να μαζέψει την αναγκαία χρηματοδότηση ύψους 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων που χρειαζόταν ώστε να δούμε το προϊόν διαθέσιμο στο τέλος του 2011.
To BlueStacks δεν μιλάει για καινούριο λειτουργικό για desktop pcs αλλά περισσότερο για ταυτόχρονη παρακολούθηση του Android μέσα από το Windows περιβάλλον σας. Έτσι, αγαπημένες εφαρμογές που τρέχεις στο smartphone ή στο tablet σας, θα είναι στην διάθεσή σας με την πολυτέλεια της πλήρους οθόνης. Επίσης, θα αποδειχθεί φοβερά χρήσιμη λειτουργία για τους developers καθώς θα μπορούν να κάνουν εύκολα share το υλικό τους.
Δείτε το βίντεο και επισκεφτείτε το site του BlueStacks αν θέλετε να εγγραφείτε για να δοκιμάσετε το Alpha tester http://www.youtube.com/watch?v=QTzXLWkcCA4&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια