ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BeBook Live: γλυκό οικονομικό Android

Η BeBook έγινε γνωστή για την κατασκευή μιας σειράς από αξιόπιστα ebook readers και όπως και η Barnes & Noble αποφάσισε να περάσει στο επόμενο στάδιο με την κατασκευή ενός Android tablet. Το BeBook Live όπως θα ονομάζεται, ανήκει στην κατηγορία των οικονομικών tablet αφού θα στοιχίζει περίπου 280 δολάρια και ενσωματώνει μονοπύρηνη CPU στο 1 GHz και 4 GB εσωτερικής flash μνήμης.
Το BeBook Live χρησιμοποιεί μια 7άρα οθόνη ανάλυσης 800×600 pixels, ενώ η μνήμη RAM φτάνει τα 512 MB. Δυστυχώς, το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Android 2.2 Froyo, ενώ δεν γίνεται λόγος για πιθανή αναβάθμιση του τουλάχιστον στο 2.3. Μπορεί να λάβει επέκταση μνήμης μέσω κάρτας microSD ως 32 GB, ενώ ενσωματώνει και έξοδο mini HDMI. Η κάμερα του είναι ανάλυσης 2 MP και θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της συσκευής για τις ανάγκες video chatting.
Αν και σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσιάζει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, με την τιμή του να βρίσκεται σε αυτά τα επίπεδα μπορεί να αποτελέσει μια καλή εναλλακτική επιλογή. Σύμφωνα με το site της εταιρίας που δέχεται ήδη προπαραγγελίες, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τις 21 Ιουνίου και μετά. Όμορφο δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια