ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ViewSonic ViewPad 7x Android Honeycomb

Από το HTC Flyer το περιμέναμε από αλλού μας ήρθε. Η Viewsonic είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στην αγορά το νέο της tablet 7 ιντσών, το πρώτο που θα ενσωματώνει Android Honeycomb. Το Viewsonic ViewPad 7x δεν θα αντικαταστήσει το ViewPad 7, αλλά θα αποτελέσει την πρόταση της εταιρίας στη hign-end κατηγορία, κάνοντας χρήση του γνωστού NVIDIA Tegra 2 επεξεργαστή σε συνδυασμό με ιδιαίτερο design.
Το Viewsonic ViewPad 7x, που δεν θα αντικαταστήσει το προγενέστερο ViewPad 7, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, προσφέροντας κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως και ιδιαίτερο design. Η συσκευή θα είναι πλήρης, αφού εκτός από τον dual-core NVIDIA Tegra 2 θα ενσωματώνει κάμερες μπροστά και πίσω (με φλας), HSPA+, DLNA, HDMI, αλλά και λειτουργικό σύστημα Android Honeycomb.
Εμφανισιακά θα προσφέρεται με ένα funky design στο πίσω μέρος σε μορφή τριγώνων, ενώ τρίγωνο σχήμα θα έχει και η πίσω κάμερα και το φλας. Το βάρος του είναι εντυπωσιακά μικρό, αφού φτάνει μόλις τα 380 γραμμάρια.
Περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και το αν θα έρθει με Android Honeycomb 3.0 ή 3.1 θα μάθουμε στην έκθεση Computex στα τέλη Μαΐου. Με ανταγωνιστική τιμή και άμεση κυκλοφορία φαίνεται ότι μπορεί να προβληματίσει τον άμεσο αντίπαλο του το HTC Flyer, όσο αυτό δεν αναβαθμίζεται στο Android Honeycomb.

Δεν υπάρχουν σχόλια