ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Canon IXUS 230HS: αξεπέραστες επιδόσεις

H Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τη διάθεση της IXUS 230 HS. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή, εξαιρετικά λεπτή μηχανή με οπτικό ζουμ 8x, που συνδυάζει πρωτοποριακή οπτική τεχνολογία με σχεδίαση που ξεχωρίζει.
Το νέο, κομψό μοντέλο διατίθεται σε έξι έντονα χρώματα και είναι εξοπλισμένο με έναν πανίσχυρο φακό Canon τοποθετημένο μέσα σε ένα λεπτό μεταλλικό σώμα. Διαθέτει πληθώρα κορυφαίων τεχνολογιών που επιτρέπουν στους χρήστες να καταγράφουν αναμνήσεις τους με απίστευτη λεπτομέρεια, εύκολα και απλά.
Η IXUS 230 HS είναι το νεότερο μέλος της σειράς IXUS που εκμεταλλεύεται τα οφέλη του Συστήματος HS, έτσι ώστε να παρέχει την υψηλή ποιότητα εικόνας Canon σε όλες τις συνθήκες λήψης και ιδιαίτερα με χαμηλό φωτισμό.
Η μηχανή είναι ιδανική για χρήση σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ειδικές περιστάσεις ή τις διακοπές, χάρη στον εξαιρετικά ποιοτικό φακό 28mm με οπτικό ζουμ 8x, ενώ με πάχος μόλις 22,1 χιλ. κερδίζει τον τίτλο της λεπτότερης μηχανής αυτού του τύπου στον κόσμο[1].
Επιπλέον, συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων μοντέλων που περιλαμβάνουν το νέο Έξυπνο Σύστημα Σταθεροποίησης Εικόνας (IS) της Canon, επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν πανεύκολα στατικές εικόνες χωρίς φλουτάρισμα, καθώς και σταθερές λήψεις βίντεο Full HD (1080p).
Σχεδίαση IXUS και Σύστημα HS
Συνδυάζοντας την εντυπωσιακή σχεδίαση με την κορυφαία απόδοση, η IXUS 230 HS διαθέτει το Σύστημα HS της Canon – ένα μοναδικό, βελτιστοποιημένο συνδυασμό ενός αισθητήρα CMOS 12,1 Megapixel με οπίσθιο φωτισμό και του πανίσχυρου επεξεργαστή DIGIC 4.
Προσφέροντας εικόνες με κορυφαία ευκρίνεια, χρώματα και λεπτομέρεια, το Σύστημα HS παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να καταγράφουν εικόνες με χαμηλό θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς τρίποδο, ή να συλλαμβάνουν την πραγματική ατμόσφαιρα μιας σκηνής χωρίς φλας. Το Σύστημα HS επιτρέπει στους χρήστες κάθε επιπέδου να τραβάνε υπέροχες φωτογραφίες, εντυπωσιακής ποιότητας, σε κάθε λήψη.
Γνήσια οπτικά εξαρτήματα Canon
Ο γνήσιος φακός Canon της IXUS 230 HS αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε στη διάρκεια δεκαετιών εξειδίκευσης στον τομέα των οπτικών και είναι εντυπωσιακά μικρός και πολυτάλαντος.
Καλύπτει εύρος εστιακών αποστάσεων από 28 χιλ. στη μέγιστη ρύθμιση ευρείας γωνίας έως 224 χιλ. στη μέγιστη ρύθμιση τηλεφακού και, χάρη στη μοναδική σχεδίασή του, επιτρέπει στους χρήστες να συλλαμβάνουν τα πάντα, από εκτεταμένα τοπία έως μεγάλες ομάδες ανθρώπων, ή να χρησιμοποιούν το ζουμ για τη λήψη απομακρυσμένων θεμάτων. Με υψηλό συντελεστή ζουμ και πραγματική φορητότητα, η μηχανή προσφέρει εντυπωσιακές δυνατότητες σε ένα σώμα που χωρά άνετα σε οποιαδήποτε τσέπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια